TEŠKE REČI! Palma žestoko odbrusio Krivokapiću: ISTI SI MILO!


IZVOR: Republika - 17.02.2021 | 14:56


Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ocenio je da je crnogorski premijer Zdravko Krivokapić izneverio očekivanja Srba koji su ga doveli na vlast.

Foto: TV Happy

Dragan Marković Palma

Šta više, prema Palminim rečima, Krivokapić se ponaša isto kao predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

- Postoji mržnja, jer Srbija napreduje ekonomski i ima vakcine. Sad su pale maske, vidi se da novi premijer mrzi i Srbiju i Vučića. Ne možemo mi da punimo budžet njima, a oni da mrze Srbiju. Moja poruka nije protiv naroda Crne Gore, gde imam puno prijatelja, nego protiv Krivokapića koji je izdao birače, jer im je drugo pričao u kampanji - rekao je Palma.

Foto: Tanjug/AP

Aljbin Kurti

Predsednik JS prokomentarisao je i hapšenje Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja i njegove kriminalne grupe.

Država je svoje pokazala, sada je na redu sud. Ranije policija odradi svoj posao, a tužilaštvo ih pusti ili osudi na najblažu kaznu. Mislim da sada neće biti tako - naveo je Palma.

Kada je reč o izborima u lažnoj državi Kosovo i ponovnom dolasku na vlast Aljbina Kurtija, Palma ističe da je važno da se poštuju dogovori postignuti u Briselu.

- Mi sigurno nećemo da priznamo Kosovo koje je naše i to niko ne može da očekuje. Ipak, stvari se polako menjaju na međunarodnoj sceni, neki su shvatili da je Srbija u pravu. Ko je očekivao pre pet godina da će Hašim Tači biti u zatvoru za ratne zločine. Niko, ali to se desilo. Kažu, Srbi proterali Albance. Pa pogedajte koliko Srba danas živi u Prištini - naveo je Palma u intevjuu za Novosti.