OVOG NOVEMBRA OPREMITE DOM U SIMPU


IZVOR: Republika - 01.11.2021 | 08:21


Ako planirate da opremate ili preuredite svoj dom prošetajte do najbližeg SIMPO salona jer Vas tamo čeka odlična ponuda nameštaja i dušeka na gotovinskom popustu -20 % koji važi do 30. novembra.

Foto: Promo foto

 

 

Tokom novembra na specijalnom gotovinskom popustu su: ugaone garniture Pariska noć i Mexico -40%, klik-klak ležaj Maja i kauč Gordana -30% (popust važi samo za proizvode sa lagera i za njih ne važi dodatni popust koji se odnosina kompletan asortiman).

Svi ljubitelji kvalitetnog i modernog nameštaja uSIMPU mogu pronaći  kompletna rešenja za opremanje doma i poslovnog prostora.

Foto: Promo foto

 

 

Dnevni boravak opremljen ugaonomili sastavnomgarnituromsavršeno je mesto za odmor cele porodice ilidruženje sa prijateljima. Uz garnituru dodajte fotelju i tabure, i vaš životni prostor dobiće poseban šarm, dinamiku i fleksibilnost.

SIMPO komponibilni programi, raznovrsni u pogledu stilova, materijala, boja, sa velikim brojem elemenata -od komoda, vitrina, biblioteka, konzola do klub stolova i trpezarijskih stolova,olakšaće vam opremanje ne samo dnevnog boravka, već i trpezarija, predsoblja i radnih soba.

Foto: Promo foto

 

 

Za uređenje spavaćih soba na raspolaganju je veliki izbor ormara, sa klasičnim i kliznim vratima, kojiu kompletu sa krevetima, komodama, noćnicima i ogledalima čine savršene celine.

Foto: Promo foto

 

 

Moderni tapacirani kreveti u kombinaciji sa komadnim nameštajem po izboru kupaca takođe mogu  ispuniti  sva očekivanja u pogledu  udobnosti i funkcionalnosti. Uskladu sa uzrastom dece u SIMPU možete pronaći interesantne modele dečjih soba, koji će savršeno ispratiti odrastanje dece, kao i dušeke kojiće obezbediti  zdrav i okrepljujući san za sve generacije.

OSTALE POGODNOSTI

Kupovina u SIMPU potrošačima omogućavabrojnebenefite:

- besplatnu montažu za svu robu bez obzira na njenu vrednost,

- besplatan prevoz do 30 km udaljenosti od salona,  za robu čija je vrednost preko 25.000 dinara,

- dodatni loyalty popusti,

- odloženo plaćanje čekovima građana i putem sindikalnih kredita do 12 meseci bez kamate,

- posebni uslovi za korisnike kartice pogodnosti MUP-a i kartice "Naš heroj"i dr.

Više informacija o proizvodima i uslovima kupovine možetepronaći na www.simpo.rs.