(FOTO) DOLIJAO BOGATI KLINAC SA LAMBORGINIJEM: Ovo je bahati vozač sa Instagrama!


IZVOR: Ekipa Srpskog telegrafa - 10.08.2018 | 17:16


Bahati mladić konačno dolijao! Bogati crni panter, kako tinejdžer iz Ciriha sam sebe naziva, koji se na svom Instagram profilu hvalio skupocenim stvarima, ali i furioznom vožnjom po Beogradu, ostao je bez svog mezimca - lamborgini urakana, vrednog 300.000 evra! Skupoceni automobil švajcarske registracije, koji je bahati vozač ostavio nasred trotoara u Ulici kralja Milutina u Beogradu, digli su u četvrtak radnici "Parking servisa".

Foto: Privatna arhiva

Došao po svog ljubimca

POKUŠAO DA POBEGNE

Tada je i nastala prava drama jer, kada je došao po vozilo, službenici "Parking servisa" su mu tražili ovlašćenje, koje im on nije dao. Mladić je potom seo u svoje vozilo i pokušao da pobegne, ali nije uspeo jer se rampa u tom trenutku spustila. Ubrzo je stigla i policija, koja je saslušala ovog 20-godišnjaka, a lamborgini je vraćen na parking.

- Nema zaštićenih. Pokazali smo da svaki vozač, koji god automobil vozio, ukoliko parkira nepropisno, mora da odgovara - rekao je direktor "Parking servisa" Andrija Čupković.

Foto: Privatna arhiva

Ovaj 20-godišnjak poznat je u javnosti po imenu sa Instagram profila "Richblackpanther", a skupoceni četvorotočkaš dobio je na poklon za 18. rođendan.

Foto: instagram.com/richblackpanther

Mladić pokušao da sa parkinga uzme auto i pobegne jer nije imao ovlašćenje, ali su ga sprečili ljudi iz "Parking servisa"

VOZI 200 NA SAT

Postavio je i snimak na kom se vidi kako obilazi automobile i kamione na putu, a kazaljka na satu za samo 15 sekundi dostigla je do 200.

Foto: instagram.com/richblackpanther

Njegove lude vožnje i luksuzni život privukli su više od 20.000 pratilaca na Instagramu. Među obožavaocima ovog momka našla se i Soraja Vučelić, koja mu je poslala video-snimak.

- Pozdrav za Rič blek pantera - rekla je Soraja i poslala mu poljubac.

Foto: Privatna arhiva