STARE CENE U OBNOVLJENOM KOMPLEKSU: Počela kupališna sezona na niškom Čairu


IZVOR: D.I. - 31.05.2018 | 16:13


Sezona kupanja na kompleksima bazena niškog Sportskog centra Čair zvanično počinje 1. juna ali su kapije za nastrpljive kupače otvorene već danas, u četvrtak 31.maja, ranije nego ikada do sada. Za sve Nišlije koje su obaveštene preko loklanih medija kupanje na kompleksu čairskih bazena u četvrtak je bilo besplatno.

Foto: D.I.

Nišlije "okupirale" bazene na Čairu

Tu pogodnost iskoristilo je više stotina Nišlija. Među više stotina posetilaca  bilo je uglavnom mladih, osnovaca, potom srednjoškolaca i studenata.

- Kompleks bazena je u odnosu na prehodnu sezonu znatno opremljeniji i bezbedniji.V iše hiljda naših svakodnevnih posetilaca može da spokojno da uživa u blagodetima akva parka sa bazenima za najmlađe, olimpijskim, opremljenim mobilijarima i na vodenim toboganima. Verujem da smo preduzeli sve da posetioci budu maksimalno bezbedni, da spasioci intervenišu i spreče nestašne skakače koji bi ugrozili ostale a tu su i dva dežurna lekara i medcinska setra uz obezbedjeni prioritet gradske Hitne pomoći u slučaju potrebe. Posetioci mogu da biraju sunčanje na platou, tribinama ili hladovinu na 370 kvadrata pokrivenog prostora - poručio je direktor Sportsko rekreativnog centra Čair Dragan Perić.

Cena ulaznica na kompleksu čairskih bazena i ove godine će biti kao lane 300 dinara za odrasle i 100 dinara za mališane.