SCENA NA ADI ZAPANJILA ŠETAČE! Niko ne može da veruje šta vidi! (FOTO)


IZVOR: Republika/J.B. - 10.03.2024 | 14:39


U Srbiji je toplo danas, pa je nekome palo na pamet da se okupa na Adi.

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ
SCENA NA ADI ZAPANJILA ŠETAČE! Niko ne može da veruje šta vidi! (FOTO)

Iako zvanična sezona kupanja na Adi Ciganliji još nije počela, to nije odvratilo nekoliko muškaraca od ulaska u vodu. Odlučili su da se osveže kupanjem, pri čemu su se skinuli do donjeg veša, što je iznenadilo prisutne.

Fotografija njihovog kupanja objavljena na društvenim mrežama privukla je mnogo pažnje i izazvala raznovrsne komentare.

 

 

"Danas Ada, noćas pulmologija", "Opa momci, nekom je vruće", "Otvorena sezona", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

U Srbiji je inače danas toplo i vetrovito, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. 

Ujutro i prepodne bilo je promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a od sredine dana doći će do postepenog povećanja oblačnosti, u Vojvodini ponegde sa slabom kišom.

Krajem dana i u toku noći kiša je ponegde moguća i na istoku Srbije. 

Na planinama i u košavskom području duva jak južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura danas je od 3 do 10 °C, a najviša dnevna od 14 do 22 °C.

U Beogradu je toplo i vetrovito. 

Ujutro i pre podne je promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, od sredine dana uz postepeno povećanje oblačnosti, ali će se zadržati suvo. Vetar umeren i jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 10 °C, a najviša dnevna oko 20 °C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u ponedeljak će i dalje biti vetrovito, na jugu Banata, u donjem Podunavlju i u planinskim predelima sa olujnim udarim južnog i jugoistočnog vetra, ali i uz novo naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima. 

Posle podne se očekuje prestanak padavina u zapadnim, a uveče i noću i u ostalim predelima, uz slabljenje košave. Do kraja perioda očekuje se promenljivo vreme, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima, na visokim planinama sa snegom, uz postepen pad temperature.

BONUS VIDEO