IMA LI KO OVAKVIMA DA STANE NA PUT!? Stanodavac iz Novog Sada razbesneo Srbiju! NEVEROVATNO ŠTA TRAŽI OD STANARA I JOŠ TRAŽI DA MU SE DODATNO PLATI! (FOTO)


IZVOR: Republika - 16.02.2024 | 09:20


Vlasnici stana su izazvali ogorčenje među potencijalnim stanarima zbog svojih bahatih uslova izdavanja.

Foto: Shutterstock
IMA LI KO OVAKVIMA DA STANE NA PUT!? Stanodavac iz Novog Sada razbesneo Srbiju! NEVEROVATNO ŠTA TRAŽI OD STANARA I JOŠ TRAŽI DA MU SE DODATNO PLATI! (FOTO)

Oglas za izdavanje stana u naselju Telep u Novom Sadu postao je viralan na društvenim mrežama, ali ne po dobrom. Naime, vlasnici stana su izazvali ogorčenje među potencijalnim stanarima zbog svojih bahatih uslova izdavanja.

Foto: Printscreen/reddit

Oglas za stan u Novom Sadu

 

Cena stana od 350 evra za prvih 10 meseci delovala je primamljivo, ali se ispostavilo da je razlog tome nedostatak nameštaja u stanu. Nakon ovog perioda, cena bi se povećala za 100 evra, a vlasnici bi zadržali nameštaj koji bi stanari uneli.

- Prvih deset meseci kirija je smanjena zato što vi unosite nameštaj koji ostaje nama. Posle cena 450 evra mesečno. U blizini prodavnica, vrtić, autobus, stan je odmah dostupan - napisao je ovaj nezajažljivi gazda.

Ovakav postupak izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama. Korisnici su izrazili svoje nezadovoljstvo i zgražavanje ovakvim zahtevom stanodavca, a mnogi su se i sa nim i sprdali.  

Jedan korisnik je čak predložio duhovit scenario u kojem stanar donosi minimalan nameštaj, dok su drugi komentarisali da bi radije odneli i daske sa poda nego ostavili nameštaj gazdama.

- Dobar dan, ja doneo mameštaj.

- Stanodavac: Šta, samo ovo?

- Meni bajo više ništa nije potrebno. Plastična stolica, plastični sto (polovan) i vreća za spavanje iz second hand-a. Izvolite 350 evra za prvi mesec. Naravno nameštaj ostaje vama kasnije po dogovoru.

Bilo je i manje duhovitih komentara: 

"Ovo tući lopatom, druge stvarno nema", „Snalažljivost je drugo ime ovog naroda“; „Pa tehnički, ako kupis nameštaj jeftiniji od 1000€ “u plusu si”“; „Ne da mu ne bih ostavio nameštaj, nego bih mu odneo i daske sa poda“ neki su od komentara na ovaj bezobraluk.

Kako su komentarisali, stanodavci verovatno ne znaju za to kakvi stanari mogu da budu i koliko njih ima želju da se osveti bahatim gazdama.  

Bonus video