MISTERIJA NESTANKA IVICE GOLUBOVIĆA! Komšija ga je video u noći kada je nestao, na jednu stvar mu se POŽALIO!


IZVOR: Republika/A.D. - 12.12.2023 | 12:09


Od Ivice Golubovića iz Prijepolja ni traga ni glasa već devet dana.

Foto: RINA
MISTERIJA NESTANKA IVICE GOLUBOVIĆA! Komšija ga je video u noći kada je nestao, na jednu stvar mu se POŽALIO!

Potraga za Ivicom Golubovićem (39) iz Prijepolja traje i dalje,  devet dana otkako mu se gubi svaki trag, ali porodica i prijatelji ne gube nadu.

Komšije su se priključile potrazi, a za nestalog Ivicu imaju samo reči hvale.

- To je znate kakvo dete, dobro, vredno. Da je ikad pravio probleme pa da kažete, ali nikad... Svi ga volimo - kroz suze priča komšinica za Telegraf.

Svi muškarci su otišli na reku Lim, kako bi još jednom pregledali obalu, a šef odseka za istraživanja posebno je upozorio ekipu koja će biti na reci, na vodostaj Lima.

- Vodostaj Lima i dalje je u porastu, molim vas mislite na svoju bezbednost.

Majka nestalog Ivice suprugu Milojici postavlja samo jedno pitanje.: "Da li si pronašao našeg Ivicu".

Prvi komšija porodice Golubović je trećeg decembra, poslednji put video Ivicu kako se vraća iz treće smene.

- Pitao sam ga: Ivice kako je prošla noć. I ja sam bio železničar, pa znam. Samo se požalio da je malo nazebao - priča komšija i dodaje da je Ivica bio materijalno obezbeđen i srećan, ali povučen:

Foto: RINA

Ivica Golubović

- Svima bi nam bilo lakše da znam da je imao povoda, ovako je sve misterija velika - zaključuje komšija.

Podsetimo, Ivica je poslednji put je viđen 3. decembra u večernjim časovima u Prijepolju. Njegov otac Milojica ne odustaje od potrage. Prema njegovim rečima, Ivica je 3. decembra do 11 časova uveče bio sa majkom, a kada je otišla da spava, on je seo za kompjuter - ujutru ga nije bilo.

- Njegova majka je ujutru izašla da uzme drva i videla da su vrata otključana kao i letnja kuhinja. Nije poneo lična dokumenta, ni dva telefona, ne znamo ni šta je obukao - priča Ivičin otac i dodaje da je najveći problem jer ne znaju odakle da krenu, jer Ivica nije imao razloga da nestane:

- U tome je i stvar, jer nemamo odakle da pođemo. Nije imao nijedan razlog da nestane. Nikakav povod. Imao je dobar posao, radio je kao opravnik vozova. Ne postoji nikakav trag, samo je izašao i nestao. Evo, tražimo osam dana. Zahvaljujem se svim komšijama - zaključio je otac za pomenute medije.

BONUS VIDEO