CELA UDBA POVEROVALA U BOGU ZBOG MONAHA GAVRILA: Tukli su ga mučki, a on ostao nepovređen - ova njegova proročanstva su se već ostvarila (VIDEO)


IZVOR: T.V. - 01.12.2023 | 14:08


Jedan od svedoka je da su se mnoge proročke reči oca Gavrila ispunjavale, ispričala je Makrina Majstorović.

Foto: youtube.com/ PravoslavniMisionar
CELA UDBA POVEROVALA U BOGU ZBOG MONAHA GAVRILA: Tukli su ga mučki, a on ostao nepovređen - ova njegova proročanstva su se već ostvarila (VIDEO)

Monahinja Makrina Majstorović, zajedno sa nekoliko vernika, podelila je duboko uverenje u ispunjenje proročkih reči velikog duhovnog vođe, Starca Gavrila.

Njegova upozorenja prema njihovom verovanju, trebalo bi ozbiljno shvatiti kao signal za kolektivno pokajanje naroda.

Smatraju da je kroz duhovnu i crkvenu istoriju već dokazano da je takvo pokajanje omekšalo Božje srce i zaštitilo verni narod od iskušenja i patnji.

Starac Gavrilo, rođen kao Vitomir, bio je deo Bogomoljačkog pokreta, a suočen s teškim vremenima nakon Drugog svetskog rata, odbijao je odricanje od svoje vere pod pritiskom komunističkih vlasti. Njegova hrabrost i odanost Gospodu doveli su do brutalnog mučenja, uključujući i bacanje u ledenu vodu podruma, gde je pretrpeo teške povrede, uključujući i trajni gubitak sluha na jednom uhu.

 

@jelena_srbija Monah Starac Gavrilo predvideo je smrt Kralja Aleksandra I Karađorđevića, smrt patrijarha srpskog Varnave, Nato bombsrdovanje, kao i otcepljenje KIM. Upokijio se u 100 godini na praznik svetog Arhangela Mihaila i sahranjen je u manastiru Sv. Luke u selu Bošnjane kod Varvarina. #☦️ #orthodox #pravoslavlje #staracgavrilo#monahgavrilo#verapravoslavna ♬ Sad and lonely - MoppySound

 

- Uzeli su jevanđelje i gađali su mu u glavu. Ovde mu je ivica knjige jevanđelja, poznavalo se ovako udubljeno, bila mu je prsla lobanja. Gađali su ga glavom o zid, pa mu je prsla opna, zato otac nije čuo na desno uho, bio je u komi nekoliko dana, operisan. Takođe, skupljao je omladinu ispred crkve, govori o veri i propoveda. 

Starac Gavrilo preminuo je 2017. godine, ostavljajući iza sebe snažan duhovni testament.

Monahinja Makrina Majstorović, zajedno s vernicima, nastavlja svedočiti o njegovom nasleđu, pozivajući ljude na kolektivno pokajanje i prihvatanje duhovnih vrednosti.

Ova priča podseća na hrabrost pojedinca u odbrani vere i posvećenosti principima, čineći nas podseća na važnost duhovnih vrednosti i hrabrosti u suočavanju s iskušenjima.

Proročanstvo starca Gavrila iz manastira Bošnjani:

  • Predvideo je smrt kralja Aleksandra I Karađorđevića, kao i smrt patrijarha srpskog Varnave
  • Predvideo NATO bombardovanje, kao i otcepljenje KiM.
  • Srbija će biti rasparčana na delove, uključujući Vojvodinu, Kosovo, Sandžak i deo Crne Gore koji će postati deo Albanije. Naš narod neće smeti da živi na tim područjima.
  • Svetinje će biti rušene na tim teritorijama, uz podršku međunarodne zajednice.
  • U budućnosti će svaka otcepljena jedinica imati svoje centre za upravljanje umesto centralne uprave iz Beograda.
  • Starac Gavrilo je nagovestio da će doći do velikog svetskog sukoba.
  • Srbi će se uz pomoć Rusije boriti za povratak Kosova.
  • Starac je video znake ratova i nesreća koje dolaze, te je pozivao na pokajanje, post i molitvu kako bi se izbegao Božji gnev.
  • Zemlje će stradati, vode za piće će biti oskudne, gradovi će biti napušteni, i ekonomska situacija će biti loša.
  • Starac je predvideo da Srbija neće imati blagoslov da bude prestonica, a Beograd će stradati zbog nemorala, korupcije i bezakonja.
  • Beograd će biti suočen s nevoljama, koje mogu uključivati zemljotrese, prirodne katastrofe ili bombardovanje.
  • Narodi će se iz Beograda povlačiti zbog nagovora Božjeg da se spasu.
  • Starac Gavrilo je podsticao ljude da se oslone na Boga i da traže spas kroz molitvu i obraćenje.