TOMA FILA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Džefri Najs je obična niskomoralna džukela, Amerika ga je plaćala da radi protiv Srba


IZVOR: Goran MITROVIĆ - 11.03.2018 | 17:01


Džefri Najs je obična niskomoralna džukela, pretio je svedocima i sa policijom upadao u njihove stanove.

Foto: ST/N. PANČIĆ

HAG PUN BARABA: Toma Fila

Ovako advokat Toma Fila za Srpski telegraf komentariše pisanje lista Gazeta o pismima u kojima bivši haški tužilac potražuje od vlasti u Prištini skoro pola miliona evra za "profesionalne usluge" koje je Hašim Tači od njega naručio.

- Ovo je još jedan od dokaza da je Hag okupio belosvetske barabe kod kojih ništa nije džabe. SAD su finansirale Najsa da sprovodi antisrpske interese, što se sada jasno vidi i iz činjenice da je potegao pitanje dugovanja kosovske vlasti. Sve je to biznis, a nikakvo pravo ili pravda - rekao je Fila za Srpski telegraf.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

PRLJAVI POSLOVI: Džefri Najs

Najs je, da podsetimo, bio tužilac Haškog tribunala u procesu protiv Miloševića. Taj sud napustio je 2006. Kasnije je povodom izveštaja Dika Martija o trgovini organima, u koju je navodno bio uključen i Tači, pisao da nije održiv, što je dalo ideju Tačiju da ga angažuje da radi u korist Prištine.

Najs je u pismu otkrio i da je u okviru dogovora radio sa drugim ljudima, čak i sa jednim od pisaca Tačijeve biografije, Suzi Džeger.

Najs je i ranije radio prljave poslove za političare sa Balkana, poput Bakira Izetbegovića, od koga je tražio milion evra za pripremu zahteva za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije.