UPOZORENJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Dve devojčice od 9 i 12 godina se popele na KROV ZGRADE, a evo šta su radile!


IZVOR: Republika - 08.11.2023 | 17:02


Zaprepašćujuća fotografija devojčica koje su se popele na krov jedne zgrade zabrinula je korisnike društvenih mreža.

Foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad
UPOZORENJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Dve devojčice od 9 i 12 godina se popele na KROV ZGRADE, a evo šta su radile!

Na Instagram stranici "Moj_beo_grad_" objavljena je fotografija na kojoj se vide tri devojčice koje su se popele na krov jedne stambene zgrade, a jedna od njih je čak imala i obruč oko struka.

Prema informacijama koje su objavljene uz fotografiju, devojčice su između 9 i 12 godina i izgleda da su same u stanu. Molba je upućena roditeljima da vide ovu fotografiju i da upozore svoju decu da ne rade isto.

Foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

 

 


Ovaj potez devojčica izazvao je šok i zabrinutost među mnogim korisnicima društvenih mreža. Na fotografiji se vide tri devojčice na krovu, a jedna od njih drži obruč oko struka dok ih četvrta posmatra sa terase.

Ovo nije prvi put da se fotografija jedne male devojčice uznemiri javnost. Nedavno je i fotografija devojčice koja leži tik uz prugu na železničkoj stanici u Zemunu izazvala zabrinutost. Ona je pojačala muziku, stavila slušalice u uši i legla na samu ivicu tik uz prugu.

Ovakve situacije nas podsećaju na koliko je važno da deca budu pod nadzorom odraslih i da se u njihovoj bližini nalaze samo u sigurnim situacijama.

Nadamo se da će ovaj incident poslužiti kao upozorenje i podsticaj za roditelje da bolje nadgledaju svoju decu.

BONUS VIDEO