NIKO OD NADLEŽNIH NE REAGUJE, DA LI BI TREBALO DA NEKO DETE NASTRADA?! Novosađanin Vladimir PRESTRAVLJEN zbog najnovijeg bizarnog TikTok IZAZOVA


IZVOR: Republika - 05.09.2023 | 16:38


On se pita i dokle će to ludilo trajati.

Foto: Unsplash/why kei
NIKO OD NADLEŽNIH NE REAGUJE, DA LI BI TREBALO DA NEKO DETE NASTRADA?! Novosađanin Vladimir PRESTRAVLJEN zbog najnovijeg bizarnog TikTok IZAZOVA

Vladimir Šušić Šule iz Novog Sada zatekao se juče u Futogu gde je doživeo šok kada mu je usred noći, u delu gde ni ulična rasveta ne radi, pred farove automobila biciklima izletela grupa od oko 30 tinejdžera. Prestravljen, jer je mogao da ih pregazi i bude kriv za veliku tragediju, po reakciji dece shvata da to rade namerno, zbog bizarnog TikTok izazova.

- Futog, sinoć oko 21 sat. Vozim auto i ulazim u Futog iz pravca Begeča. Totalni mrak, ulična rasveta još neispravna (posledica oluje), saobraćajna gužva kao i uvek, farovi zaslepljuju... Autobus GSP staje nasred puta (nema obezbeđeno stajalište za prijem putnika). Približavam se "pešačkom prelazu" od Poljoprivredne škole prema Domu učenika niz uličice s leve strane izleće na glavni put grupa od oko 30 biciklista, deca, mlađi srednjoškolci, bez i pogleda na saobraćaj, trkaju se prema ambulanti. Totalno ludilo, moja neverica. Naglo kočim, stiskam sirenu. Oni slave, pobednički mašu rukama u mom pravcu. Jutros čujem - izazov?! - naveo je on na svom Fejsbuk profilu.

Vladimir dalje u objavi navodi da "proziva Mesnu zajednicu Futog, Policijsku stanicu Futog, Policijsku upravu Novi Sad, roditelje tih klinaca, ama sve nas".

Dokle će to trajati i da li neko dete treba da nastrada, pita se Vladimir.

- Niko ništa od nadležnih ne preduzima, a izazov traje od početka raspusta i ceo Futog pričava o tome - poručuje on i dodaje:

- Kad se, ne daj Bože desi, onda će svi da pametuju o bezbednosti, propustima, koječemu...

Vladimir se pita i zašto policija ne obezbedi taj jedan ćošak "na kom se već mesec dana dešava ludilo", prenosi Blic.