"NE BRINI, SNIMA SE ZA DOBRO SVIH NAS"! Policija od 1. septembra koristi kamere za uniforme prilikom kontrole saobraćaja


IZVOR: Republika - 05.09.2023 | 10:46


Cilj nam je da upotrebom kamera za uniforme dodatno povećamo transparentnost rada saobraćajne policije i doprinesemo većoj bezbednosti, kažu u MUP.

Foto: MUP Srbije
"NE BRINI, SNIMA SE ZA DOBRO SVIH NAS"! Policija od 1. septembra koristi kamere za uniforme prilikom kontrole saobraćaja

MUP Srbije objavio je da od 1. septembra, kao što su i najavili, njihovi pripadnici koji rade u sektoru saobraćaja i koji kontrolišu stanje na našim drumovima koriste kamere za uniforme i tako u svakom trenutku može da se prati njihov rad na terenu.

Ovim povodom na zvaničnoj Fejsbuk stranici Ministrarstva unutrašnjih polova Srbije može se videti kratki video-zapis u kome objašnjavaju kako funkcioniše njihov novi sistem rada.

 

 

- Od 1. septembra saobraćajna policija prilikom kontrole saobraćaja presretačima i na deonici auto - puta na teritoriji Beograda koristi kamere za uniforme. Cilj nam je da upotrebom kamera za uniforme dodatno povećamo transparentnost rada saobraćajne policije i doprinesemo većoj bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, kao i policijskih službenika. Ne brini, snima se za dobro svih nas! - navodi se u opisu video.

Bonus video: