VRATIO KLJUČ ZA AUTO "POZAJMLJEN" PRE SEDAM GODINA! Šta mislite kako se završio ovaj slučajni susret!? Neverovatna priča započeta prozivkom na jednoj grupi!


IZVOR: Republika - 16.08.2023 | 10:20


Beograđanin je, očito iz šale, pre izvesnog vremena u jednoj grupi o akumulatoru i kablovima, napisao da je pre sedam godina jednom čoveku pozajmio ključ za točkove i da mu ga nikad nije vratio. Samo pukim slučajem, na istoj grupi se našao i "zaboravni gospodin", koji mu je brzo odgovorio.

Foto: Privatna arhiva
VRATIO KLJUČ ZA AUTO "POZAJMLJEN" PRE SEDAM GODINA! Šta mislite kako se završio ovaj slučajni susret!? Neverovatna priča započeta prozivkom na jednoj grupi!

Dvojica Srba, jedan iz Smedereva, a drugi iz Beograda, pre nekoliko dana našla su se da kako bi Smedrevac vratio ključ za točkove koje je pozajmio tačno pre - sedam godina!

Naime, Beograđanin je, očito iz šale, pre izvesnog vremena u jednoj grupi o akumulatoru i kablovima, napisao da je pre sedam godina jednom čoveku pozajmio ključ za točkove i da mu ga nikad nije vratio.

Samo pukim slučajem, na istoj grupi se našao i "zaboravni gospodin", koji mu je brzo odgovorio.

Šta se dalje dešavalo, objasnio je "pozajmljivač".

Foto: Printskrin/Facebook/Live from Greece

Kluč za auto, postovi

 

 

- Pre nekoliko dana ostavim komentar u jednom postu o akumulatoru i kablovima.
Napišem kako sam pre šest godina ostavio ključ za točkove jednom Smederevcu, nije mi ga vratio do danas...Posle 7 godina...Danas popili kafu,vratio mi ključ i poklonio domaću rakiju od dunje. Molim ga da ako pročita ovu poruku (znam da hoće), objavi našu sliku sa ključem za točkove koji je lutao sedam godina. Kaže,  čitao i on post o akumulatoru i bacio pogled na komentare i video moj komentar... -
piše Beograđanin na grupi "Live from Greece".

Posle toga "Smederevac" je samo doviknuo ženi: "Našao sam ga"!

- "Koga bre!?", pitala ga je žena, a on je odgovorio: "Onog Beograđanina koji mi je pozajmio ključ pre sedam godina. I tako mi je pustio poruku...Ključ nije koristio, kupio je odmah drugi, kaže radi malera....Ključ je stajao u garaži.

Kako mu je čovek objasnio, odmah je želeo da vrati ključ, ali su mu deca zaturila ceduljicu na kojoj je napisao boj čoveka koji mu je ključ dao.

U poruci preko posta čoveku je napisao:

- Koliko sam se nervirao zbog toga, ali evo sada ću da ispravim stvari. Molim te, pošalji mi tvoju adresu, sad živim u Borči i donosim. 

Posle toga su se i našli, popili zajedno.

- Znam da bi bolja vest za tabloide bila da smo se posle sedam godina potukli zbog ključa...Ali, nismo, mi smo fini svet...mada ponekad i preteramo u finoći. Molim ga da ako pročita ovu poruku (znam da hoće), objavi našu sliku sa ključem za točkove koji je lutao sedam godina - napisao je on, a kasnije dodao:

- P.S. Sad mi se javio, neće se oglašavati, sramota ga, kaže na poslu će ga ubiti od zezanja....

Bonus video: