SRPKINJA RODILA BLIZANCE, PA JOJ REKLI DA JOJ JE JEDAN SIN UMRO! Priča koja ledi krv u žilama, 25 godina kasnije usledio je ŠOK OBRT!


IZVOR: Republika - 05.08.2023 | 19:00


Porodica nakon 25 godina pronašla nestalog sina.

Foto: ST/N. MANDIĆ
SRPKINJA RODILA BLIZANCE, PA JOJ REKLI DA JOJ JE JEDAN SIN UMRO! Priča koja ledi krv u žilama, 25 godina kasnije usledio je ŠOK OBRT!

Afera krađa beba godinama unazad potresa javnost, i to još od 80-ih godina prošlog veka, kada su deca masovno nestajala iz porodilišta. Brojne priče postoje vezane za ove slučajeve, a jedna koja se pojavila na društvenim mrežama, šokirala je mnoge.

Naime, jedan korisnik Tvitera, tvrdi da su muž i žena iz njegovog sela svojevremeno dobili dva sina - blizance, potpuno zdrave, ali im je sutradan rečeno da je jedna beba preminula i da ne mogu videti dete. Godinama su živeli sa tugom i bolom, ali su zbog drugog sina morali da nastave dalje. 

Foto: printscreen/twitter

Priča korisnika Tvitera

A onda, 25 godina kasnije, usledio je šok.

Otac je bio na jednoj proslavi u Vojvodini, sin mu je klavijaturista, i upravo je na tom veselju video sina Petra kako svira. Priša mu je i rekao: Je li glavonja, što mi nisi rekao da imaš svirku ovde, jesi li normalan? Taj momak ga je pogledao i rekao mu da se ne poznaju.

- Šta se bre ne poznajemo, ne z***bavaj me Petre - nastavio je otac, na šta ga je mladić ubeđivao  da on u stvari nije Petar i da ga je pomešao s nekim.

Foto: Printscreen/Twiter

 

Ispostavilo se da mu je to drugi sin, takođe klavijaturista kao i brat blizanac i da su roditelji, nakon više od dve decenije našli nestalo dete.

BONUS VIDEO: