DA LI STE GA VIDELI: Od Dalibora ni traga ni glasa, porodica moli za pomoć: Probudili smo se ujutru i videli da ga nema!


IZVOR: Republika - 05.07.2023 | 11:32


Porodica je uputila apel svima koji imaju psa tragača, koji bi veoma pomogao, da se priključi potrazi

Foto: Facebook/Printscreen
DA LI STE GA VIDELI: Od Dalibora ni traga ni glasa, porodica moli za pomoć: Probudili smo se ujutru i videli da ga nema!

Dalibor Voja (47) nestao je 2. jula u Vršcu u okolini Vile Breg, čoveka su poslednji put snimile kamere ovog objekta, gde mu se gubi svaki trag.

Kako kažu bliski prijatelji porodice, ništa neuobičano se nije dešavalo tog dana. 

- Dalibor jako voli breg i voli da šeta, obukao je maskirno odelo, kosa mu je vezana u rep i imao je plave patike. To su sve informacije koje imamo, znamo da ga je snimila kamera i od tog momenta njega nema - priča prijateljica porodice. POGLEDAJ GALERIJU

Naglašava da ništa nije bilo sumnjivo, a nestanak su primetili ujutru. 

- On je uveče izašao iz kuće, znali su da stalno šeta i to je bilo uobičajeno, on ima dvoje dece i oni su svi zaspali, ujutru su videli da ga nema, počeli da tragaju za njim i prijavili nestanak policiji oko 20h uveče. Nadam se da ćemo ga naći, žena mu je jako potresena i čitava porodica.

Porodica koja je veoma zabrinuta zbog njegovog nestanka, uputila je apel da ukoliko imate psa tragača, koji bi veoma pomogao, priključite se potrazi.

Takođe, ako bilo šta znate u vezi sa Daliborovim nestankom, možete da javite na broj 062/604 161 ili najbližoj policijskoj stanici.