ŠKOLA "VLADISLAV RIBNIKAR! BIĆE REKONSTRUISANA TOKOM LETA! Oglasilo se ministarstvo: Radovi će biti gotovi do OVOG datuma!


IZVOR: Republika - 14.06.2023 | 13:38


Vrednost radova procenjena je na nešto manje od 17 miliona dinara.

Foto: ST/V. LUKIĆ
ŠKOLA "VLADISLAV RIBNIKAR! BIĆE REKONSTRUISANA TOKOM LETA! Oglasilo se ministarstvo: Radovi će biti gotovi do OVOG datuma!

Ministarstvo za javna ulaganja pokrenulo je pregovarački postupak za radove na adaptaciji Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

Plan je da radovi budu završeni do 1. septembra, navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da je potrebno pokrenuti pregovarački postupak bez objavljivanja javnog poziva za javnu nabavku radova na adaptaciji pomenute škole, kako bi se stekli nužni uslovi za početak školske godine (2023/2024), prenosi Informer.

Naime, nakon nezapamćene tragedije i događaja koji se 3. maja dogodio u prostorijama škole, a imajući u vidu konsultacije sa upravom škole i Savetom roditelja, potrebno je da se do 1. septembra izvedu radovi na adaptaciji objekta i na taj način omogući nesmetano odvijanje nastave u novoj školskoj godini. Ovo sve kako bi se pružila podrška i omogućilo đacima i nastavničkom kadru da se, u ovako teškim okolnostima, nastava odvija i prati u objektu škole - piše u objašnjenju.

Vrednost radova procenjena je na nešto manje od 17 miliona dinara, bez PDV.

BONUS VIDEO: