MAJKA MOLI ZA POMOĆ! Nestala Gorana (15) iz Ledinaca, tinejdžerka rekla da će prespavati kod drugarice, pa joj se izgubio trag


IZVOR: Republika - 09.06.2023 | 12:31


Baka Elizabeta uz nju ima još troje unučadi i jedno praunuče, a od nestanka unuke svakog dana ide u policijsku stanicu ne bi saznala makar nešto o Gorani

Foto: Printscreen/TikTok
MAJKA MOLI ZA POMOĆ! Nestala Gorana (15) iz Ledinaca, tinejdžerka rekla da će prespavati kod drugarice, pa joj se izgubio trag

Gorana Simić (15) iz Ledinaca poslednji put viđena je u Sremskoj Kamenici 4. juna i od tada joj se gubi svaki trag. Devojčica je u trenutku nestanka na sebi imala crni duks i trenerku, a od ličnih stvari ništa nije ponela, osim svog mobilnog telefona koji je ugašen. pritvoru, jer su osumnjičeni za ubistvo.

 

Gorana je završila 7. razred osnovne škole i kako je njena baka, inače njen staratelj, navela za Telegraf.rs, zadnji put se javila svom bratu na Instagramu kada mu je napisala:

„Ja sam kod drugarice, doći ću sutra, izvini“.

Od tada niko nije čuo reč od nje. Porodica je slučaj odmah prijavila policiji, a njena majka je proširila apel na društvenim mrežama na kojima kroz suze moli sve ljude za pomoć.

Baka Elizabeta uz nju ima još troje unučadi i jedno praunuče, a od nestanka unuke svakog dana ide u policijsku stanicu ne bi saznala makar nešto o Gorani.

„Svakog dana sam u policiji, ništa mi ne pričaju, ne znam gde mi je unuka“, jecajući je rekla Elizabeta i dodala da ništa nije ukazivalo na to da će Gorana nestati.

Molimo sve ljude koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj Gorani da se jave sledeće brojeve telefona:

061 241 3771

061 661 96 05

BONUS VIDEO: