Vatrogasac koji pušta vodeni top u centru Užica postao je pravi hit! Iza ove slike stoji priča koja je oduševila Srbiju! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 22.04.2023 | 21:14


Venčanje je najvažniji dan u životu mladenaca, a danas su na ludi kamen stali Milena i Stefan Žunić iz Užica. Mladoženji, koji je inače vatrogasac, kolege su priredile spektakl koji je oduševio kako goste, tako i korisnike društvenih mreža koji masovno dele snimak ovog nesvakidašnjeg ispraćaja.

Foto: Printskrin/Instagram/Oglasna tabla Užice
Vatrogasac koji pušta vodeni top u centru Užica postao je pravi hit! Iza ove slike stoji priča koja je oduševila Srbiju! (VIDEO)

Užički vatrogasci su svog kolegu ispratili na venčanje počasnim vodenim topom iz vatrogasnog vozila kada je kolona automobila sa svatovima prolazila pored vatrogasnog doma u centru tog grada.

 

 

Užički vatrogasci tako su pokazali da se drže zajedno i onda kada je najteže, ali i kada je najlepše, kao danas kada je najsrećniji dan u životu njihovog kolege koji, sigurni smo, nikada neće zaboraviti.

Ubrzo po postavljanju na društvene mreže, snimak je zaokupio pažnju korisnika Instagrama i Fejsbuka.

- Baš lepo od kolega, neobičan pozdrav - komentarisali su na društvenim mrežama, uz neizbežne čestitke povodom sklapanja braka.

(Republika/Blic)

Bonus video: