NESVAKIDAŠNJA PROSIDBA NA JAHORINI: Dovezli se na sam vrh, počeo vatromet i tada je ova devojka izgovorila SUDBONOSNO DA! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 02.03.2023 | 19:28


Marko Lučić zaprosio je svoju devojku Ivanu Veselinović u nesvakidašnjim okolnostima, tako što je okupio prijatelje koji su na moto skijama došli na sam vrh Jahorine, ispalili vatromet i pustili da magija ovog momenta učini svoje.

Foto: Republika
NESVAKIDAŠNJA PROSIDBA NA JAHORINI: Dovezli se na sam vrh, počeo vatromet i tada je ova devojka izgovorila SUDBONOSNO DA! (VIDEO)

Ivana Veselinović nije ni slutila da će odlazak sa prijateljima na skijanje na Jahorinu biti nešto što će obeležiti ceo njen život.

Obukla je ski odelo i krenula sa svojim dečkom Markom Lučićem i prijateljima na noćnu vožnju moto skijama do samog vrha Jahorine.

U jednom momentu, nekolicina iz društva je parkirala ova snežna vozila, pa se i sretni par zaustavio da napravi pauzu, a onda je nebo obasjao vatromet, a neki od njihovih prijatelja su zapalili i baklje. Dok se devojka okrenula, mladić je već bio na kolima pitajući je da li želi da se uda za njega.

Odgovor je stigao kao iz topa - DA! A ispraćen je ovacijama svih prisutnih i aplauzom.

U jednom momentu jedan od prijatelja sada budućeg bračnog para Lučić pitao je šta je bilo.

- Rekla je da? - odgovorio je Marko.

Na to je usledilo šaljivo pitanje:

- A jesi li i ti rekao da?

Par je ponovo nastavio da se grli, ljubi i smeje, budući da će im ovo skijanje ostati urezano u sećanje do kraja života, a Ivana je prijateljima pokazala prsten kojim ju je verio Marko.

BONUS VIDEO: