IMAM SAMO JEDNU ŽELJU! Ilinke nema već 20 dana, očajan otac moli za pomoć!


IZVOR: Republika - 04.01.2023 | 08:41


Poslednji put je viđena u starom delu Priboja, na pešačkoj stazi.

Foto: RINA
IMAM SAMO JEDNU ŽELJU! Ilinke nema već 20 dana, očajan otac moli za pomoć!

Dalibor Dujović, otac Ilinke Dujović iz Priboja koja je nestala 12. decembra, na društvenoj mreži objavio je novu potresne poruku i istakao da je uveren da je njegova ćerka živa.

- Vi ne znate koliko mojoj Ilinci i meni znači vaša podrška! Zbog vas mogu nekad i da se nasmejem! Reći hvala je malo! Kao i do sada, podrška policije iz Priboja je još sa nama! Često idem, i jutros sam razgovarao! Ni oni ne odmaraju i ne odustaju! Telefonom svaki dan mnogo toga proverim i završim! Nisam ništa našao obalom Lima! Išao sam od Mioča, Amfore. Uzvodno levom obalom ! Moram obići sutra opet od Mioča, ali desnu stranu! Taj deo je slabo pretraživan. Jedan čovek bih mi sutra dobro došao! Mnogo lakše i brže pređemo zajedno! Sam...teško i sporo - napisao je Dalibor i zamolio za pomoć.

On je dodao da su uskoro najpre njegov, a zatim i rođendan njegove ćerke.

- Uskoro mi je rođendan ! A zatim i rođendan moje ćere! Imam jednu želju! Samo moju ćerku. Poželeo sam je mnogo. Odlazi i ovaj 23. dan! Ja sam isti! Jako i hrabro! Sa srcem i verom! Za moju dušu, moju Iku.-

Podsetimo, Ilinka je poslednji put viđena 12. decembra u popodnevnim satima u starom delu Priboja na pešačkoj stazi, odakle joj se gubi svaki trag.

BONUS VIDEO: