VUK NIJE HTEO DA PIJE SOK DA BI BILO ZA GOSTE! Velika akcija Fondacije Humana srca: Zarići dobili novu kuću! (FOTO, VIDEO)


IZVOR: Republika - 30.12.2022 | 11:48


Porodica Zarić dobila je novu kuću pred praznike.

Foto: Fondacija Humana srca
VUK NIJE HTEO DA PIJE SOK DA BI BILO ZA GOSTE! Velika akcija Fondacije Humana srca: Zarići dobili novu kuću! (FOTO, VIDEO)

Kada je početkom septembra Fondacija došla u posetu porodici Zarić, nije mogla ni da pretpostavi šta je čeka. Pored mnogo ljubavi u šestočlanoj porodici sačekala nas je i urušena kuća, bez struje, vode, kupatila, i osnovnih stvari za život.

Namlađi Vuk (6god) je odbijao da pije sok koji mu je majka Maja nudila, da bi bilo dovoljno i za goste.

Skromnost, pozitivan duh i vera u Boga su ono što je ovu porodicu krasilo od samog početka, a Fondacija je odlučila da ih za istu nagradi, prvo renoviranjem krova, a zatim i cele kuće.

U kući je urađeno sve, plaćen je priključak za struju, sprovedena struja, voda, nove cevi, grejanje, urađena kompletno unutrašnja i spoljašnja izolacija, kuhinja i kupatilo, podovi, pregradni zidovi, unutrašnji enterijer sa kompletnim nameštajem i belom tehnikom. POGLEDAJ GALERIJU

Ukupna vrednost donacije je 52.000eura, što je bio veliki izazov, ali je uspešno prevaziđen zahvaljujući donatorima-partnerima, kao što su Mlekara Ub, hotel Gorski Kopaonik, FK Mladost Lučani i mnogi drugi.

Porodica Zarić može da nastavi svoj život u novom domu, a Fondacija 2022.godinu može da isprati sa najlepšom željom, da i u godini koja predstoji čini Mala dela za velike osmehe.

BONUS VIDEO: