DOKLE, BRE, VIŠE! Pogledajte kako majka čupa i maltretira ćerkicu! SVE KRENULO KAD JOJ SE NESREĆNO DETE POŽALILO DA JE ZLOSTAVLJAJU U ŠKOLI! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 31.10.2022 | 07:51


Osvanuo još jedan snimak na kome se vidi kako majka tuče ćerku, koji je uznemirio Srbiju.

Foto: Printskrin/TikTok/mariceviicc
DOKLE, BRE, VIŠE! Pogledajte kako majka čupa i maltretira ćerkicu! SVE KRENULO KAD JOJ SE NESREĆNO DETE POŽALILO DA JE ZLOSTAVLJAJU U ŠKOLI! (VIDEO)

Naime, na snimku se vidi kako žena, za koju autor videa objavljenog na TikToku tvrdi da je majka, čupa devojčicu koja ima oko 10 godina.

 

 

Dete sa torbom na leđima pritom plače i posrće dok je žena vuče sa kosu.

Ispod snimka piše da je zlostavljanje počelo kad se devojčica požalila da je maltretiraju u školi, a majka joj je navodno rekla:

- Najviše na svetu mrzim kad je neko pi*ka. Šta praviš probleme, trebalo je da ćutiš i trpiš. 

Ne zna se gde je video nastao, ali po komentarima se može zaključiti da je negde u Srbiji ili bar u regionu.

Oni koji su snimak videli na društvenoj mreži TikTok bili su frapirani ponašanjem majke, koju su mahom nazivali monstrumom.

- Nek napiše neko kako se dotična gospođa zove - bio je jedan od komentara, ali niko na ovo nije odgovorio verovatno ne prepoznajući majku.

- "Jadno dete", "Božeeee", "Dokle više, dokle ovo"... - komentarisali su skandalizovani ljudi.

Podsetimo, Srbiju je prethodnim dana uznimirio slučaj majke iz Grocke koja je brutalno išamaralaa trogodišnju ćerku, ali i oca, kineskog državljanina, koji je na teniskim terenima na Banjici na mrtvo ime prebio svoju ćerku. Oboje su uhapšeni.

Bonus video: