VIDELA GA JE U EMISIJI JOVANA MEMEDOVIĆA I ODMAH OSETILA "NEŠTO"! Svetlana je ostavila državni posao i zbog ljubavi otišla da čuva ovce!


IZVOR: Republika - 29.10.2022 | 11:16


Aleksandar i Svetlana Manić upoznali su se zahvaljujući emisiji "Sasvim prirodno" Jovana Memedovića, a nedavno su dobili i sina.

Foto: Printscreen/Youtube/Jovan Memedović Official
VIDELA GA JE U EMISIJI JOVANA MEMEDOVIĆA I ODMAH OSETILA "NEŠTO"! Svetlana je ostavila državni posao i zbog ljubavi otišla da čuva ovce!

Aleksandar Manić (38) akademski obrazovan, završio je Arheološki fakultet i ima zvanje kustosa. Radio je u muzeju u Pirotu, posle toga je promenio još dva posla, ali je oduvek maštao da se vrati na selo. Pre tri godine je prelomio i vratio se na svoju dedovinu u selo Izatovci u Pirotskom okrugu, gde je njegova porodica oduvek živela od stočarstva. 

Da život piše romane, pokazalo se na njegovom primeru, kada je tokom protekle godine upoznao svoju sadašnju suprugu Svetlanu i to zahvaljujući emisiji "Sasvim prirodno" kod Jovana Memedovića. POGLEDAJ GALERIJU

- Posle tvoje emisije, moja sadašnja supruga me kontaktirala, kad čovek oseti to je to. Nisam ni znao kako izgleda, u glasu sam osetio da je ona prava. Sreli smo se u Pirotu, ona je napustila državni posao u Beogradu, radila je kao revizor i došla ovde. Moja supruga je mnogo hrabrija od mene - rekao je Aleksandar.

Svetlana je završila Ekonomski fakulet u Beogradu, a kada je, kako kaže, pogledala emisiju, znala je da je on taj. Dobili su sina i to je prvo novorođence u ovom kraju Stare Planine posle 40 godina. 

- Desilo se nešto što nisam ni sanjala. To je bilo početkom 2021. kada sam pogledala emisiju i videla Saleta. Videla sam čoveka koga sam ceo život čekala. Ja sam napravila prvi potez. Pustila sam mu poruku, posle smo se čuli - ispričala je Svetlana.

Sada imaju 70 ovaca, imaju planove, a mesta za strah nema. Zalažu se za povratak selu i zdravijem načinu života. Budući da su na početku, svaka pomoć države i subvencije su im dobrodošle.

BONUS VIDEO: