BOGOLJUB SA SALATE PREŠAO NA ČVARKE: Karić zasukao rukave, pa pokazao kako topi mast! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 14.10.2022 | 10:37


Lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić, koji je svoju izbornu kampanju svojevremeno bazirao na zelenoj salati, objavio je video snimak na Instagramu na kojem sa suprugom Milankom uživa u pravljenju čvaraka.

Foto: Printscreen/Instagram/bogoljubkaric
BOGOLJUB SA SALATE PREŠAO NA ČVARKE: Karić zasukao rukave, pa pokazao kako topi mast! (VIDEO)

Bogoljub Karić nikad nije krio da je gurman i da voli da uživa u našim, tradicionalnim specijalitetima, ali ovoga puta iznenadio je mnoge svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Naime, on je zasukao rukave i zajedno sa svojom suprugom Milankom, još jednom sa ponosom istakao svoje srpsko poreklo, pa se pohvalio svojim umećem topljenja masti i pravljenja čvaraka.

Podsetio se detinjstva i kako su ga kao malog stalno slali po rakiju.

Tom prilikom, na Instagramu je objavio i svoju poruku pratiocima, okačivši snimak na kom sa Milankom uživa u spremanju čvaraka.

- Dragi moji, od kada znam za sebe, nikada nisam mogao da odolim čvarcima. Naš Sreto je to najbolje radio, učio od oca, a onda na sve nas preneo to umeće, ali smo od njega učili i spremanje kobasica i drugih prizvoda u čemu je on bio najbolji - napisao je Karić i dodao:

Još kao deca smo uživali u tome, posebno kada se sa komšijama uz poneku rakiju -družimo i čekamo vruće čvarke. Upravo sa Marom završavam prženje prvog kazana i jedva čekamo da probamo, a posebno da damo deci i unucima koji uživaju u čvarcima. Ovo je zdrava hrana, iako mnogi preporučuju da se ne preteruje, ali ovo je hrana bez hemije i drugih dodataka. Posebno mi je drago da u svetu prepoznaju našu kuhinju i uz ajvar, šljivovicu, sarmu i čvarke postali smo jedinstveni u kulinarstvu.
Uživajte u ovim predivnim jesenjim danima sa svojom porodicom
- napisao je on.