BJELOGRLIĆ STIŽE NA SUĐENJE PO TUŽBI ZA PREBIJANJE GAGE ANTONIJEVIĆA (FOTO/VIDEO)


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 19.09.2022 | 10:26


Bjelogrlić je uhapšen 23. avgusta zbog nasilničkog ponašanja za šta je propisana kazna zatvora od šest meseci do pet godina zatvora.

Foto: Srpski telegraf
BJELOGRLIĆ STIŽE NA SUĐENJE PO TUŽBI ZA PREBIJANJE GAGE ANTONIJEVIĆA (FOTO/VIDEO)

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu krajem marta počelo je suđenje Draganu Bjelogrliću po tužbi režisera Predraga Gage Antonijevića protiv glumca i reditelja, a povodom incidenta i tuče u niškom hotelu Ambasador, prošlog leta.

Bjelogrlić je u Prvi osnovni sud stigao u pratnji advokata Gorana Draganića i Jugoslava Tintora, a u holu ispred sudnice čekao je početak suđenja.

Foto: Srpski telegraf

Dragan Bjelogrlić sa advokatima

Podsetimo, u razgovoru za Republiku žrtva Bjelinog pesničenja Gaga Antonijević je ispričao detalje koji su predhodili ovom prebijanju za koje je glumac optužen.

Nismo bili ni u kakvim odnosima. Stvarao je neki utisak da sam ja maltene te večeri nepozvan upao u lobi hotela. To je javno mesto, nije bilo nikakve i ničije privatne žurke. Bio sam gost gradonačelnice koja me je pozvala na otvaranje festivala. S njim kontakt nisam imao. Jednostavno je iz neke mržnje koju oseća prema meni, na podmukao način, kao zadnja jajara seoska, prišao kada sam bio okrenut na drugu stranu. De fakto s leđa, gledao sam u drugom pravcu. Počeo je da me udara. Kada su pokazani snimci s kamera, više nije moglo da se laže - rekao je Antonijević.