NESVAKIDAŠNJI OGLAS: Za informaciju o peletiranom stajnjaku nudio 500 evra!


IZVOR: Kristina ILIĆ - 14.09.2022 | 15:23


Neverovatan oglas osvanuo je na Fejsbuk stranici, na kojoj je gazda nestale robe nudio novčanu nagradu za informacije o lopovima. Poznat epilog ovog oglasa.

Foto: Fejsbuk stranica Oglasi Kovin Pančevo Beograd Vršac Bela Crkva Požarevac
NESVAKIDAŠNJI OGLAS: Za informaciju o peletiranom stajnjaku nudio 500 evra!

Posle najluđeg oglasa, koji je osvanuo pre gotovo 24 sata na Fejsbuk stranici specijalizovanoj za oglase na teritoriji Pančeva, Beograda, Vršca, Bele Crkve, Požarevca i Smedereva, poznat je i epilog koji je usledio.

Naime, gazda nestale robe, ponudio je 500 i 300 evra za informaciju o tome gde je roba koja mu je ukradena, kao i ko su lopovi, iza kojih je ostao automobil lčije je fotografije okačio na pomenutoj Fejsbuk stranici.

Cena jednog džaka peletiranog Stajnjaka kreće se između 50 i 1.500 dinara, a vlasnik kome je ukraden toliko je bio besan da je ponudio veliku svotu novca da nađe kradljivce.

- Nestao peletirani stajnjak u Bavanistu. Informaciju gde se nalazi plaćamo 500€. Pretpostavljamo da je u pitanju Banatski Brestovac. Takodje, informaciju ko je u skorije vreme upravljao ovim vozilom plaćamo 300€. Na tragu smo gospodi ali da ubrzamo - pisalo je u oglasu.

Republika je stupila u kontakt sa oglašivačem, ali on nije bio raspoložen da razgovara o ovom oglasu.

- Auto sa slike pripada lopovima, koji su pronađeni - kratko je prokomentarisao za Republiku.

Kakav je oglas dat na pomenutoj Fejsbuk stranici možete videti OVDE.

BONUS VIDEO: