OVAJ SNIMAK VINUO GA JE U ORBITU - 2 MILIONA PREGLEDA! Daniel Đukić u glavnoj ulozi: Voćkice mi život upropastile! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 19.12.2021 | 14:48


Daniel Đukić, novosadski jutjuber koji preti da će skočiti sa terase, postao je poznat tokom emitovanja huumorističke emisije "Dnevnjak" koja je prikazivana od 2015. do 2017. godine.

Foto: printscreen
OVAJ SNIMAK VINUO GA JE U ORBITU - 2 MILIONA PREGLEDA! Daniel Đukić u glavnoj ulozi: Voćkice mi život upropastile! (VIDEO)

On je, zajedno sa kolegama na komičan način glumio ljude iz svakodnevnice.

Njegov najgledaniji klip pod nazivom " Voćkice mi život upropastile" broji oko dva miliona pregleda.

Đukić na svom Tik Toku često objavljuje snimke, a ima skoro tri hiljade pratilaca, dok na Instagram nalogu ima oko 40.000 pratilaca.

Njega na Tviteru njegovi pratioci nazivaju "vojvoda" i "đeneral", osnivač je i sajta "Tarzanija", kao i serijala "Betparačke priče".

Inače, cela drama je počela u prepodnevnim satima kada je po pozivu Đukićeve majke policija došla pred njegovu zgradu jer je žena prijavila da njen sin (36) preti da će ubiti sebe i svakog ko mu priđe.

On se zabarikadirao u svom stanu koji ima blindirana vrata pa policija ne može da uđe i okonča ovo što se već satima događa.

Na licu mesta su i pregovarači MUP.

Bonus video: