PANIKA U BEOGRADU! Roditelji u OVOM kraju van sebe zbog muškarca koji VREBA DECU i po danu


IZVOR: Republika - 18.12.2021 | 22:40


Roditelji mališana sa Bežanijske kose požalili su se da se juče, kod Osnovne škole „Milan Rakić“, pojavio nepoznati muškarac koji vreba njihovu decu!

Foto: ST/N. MANDIĆ
PANIKA U BEOGRADU! Roditelji u OVOM kraju van sebe zbog muškarca koji VREBA DECU i po danu

Naime kako je objasnio jedan roditelj, navodni pedofil je decu vrebao preko dana, između 13 i 14 sati.

- Izašao je iz jedne šumice, između Stare i Nove Bežanije, i prišao mojoj kćerci (10), njenoj drugarici i drugu. Obratio im se na engleskom jeziku i pitao ih da li žele da igraju video-igrice na njegovom mobilnom telefonu. Moja kćerka i njena drugarica su se uplašile i malo udaljile, ali mu je prišao njihov drug. Pedofil je seo pored njega i pokazivao mu igrice na telefonu, a on mu je rekao kako se zove i gde živi. Na svu sreću, u tom trenutku naišle su dve starije žene i pitale moju kćerku i njenu drugaricu da li poznaju čoveka. One su rekle da ga ne poznaju, nakon čega su ga te starije žene oterale i rekle da će ukoliko ga opet vide tu zvati policiju - kaže otac devojčice, prenosi Alo.

Otac devojčice navodi da je nepoznati muškarac nakon toga pobegao nazad u šumicu, kao i da izgleda kao da ima oko 40 godina.

Foto: pixabay.com

 

 

- Nosio je bež džemper, farmerke i kapu. Takođe, ima kosu samo sa strane, ostatak glave mu je ćelav. Preko prijatelja smo obavestili policiju, koja je juče poslala tri patrole policije i službenike u civilu da prečešljaju teren. Deca su nam se prepala, strahuju da ponovo ne naiđu na njega - dodaje on.

Da stvar bude još gora, kako sagovornik ističe, čovek istog opisa njegovoj prijateljici je juče upao u stan oko podneva.

- Pobegao je čim je video da su oni kod kuće - zaključio je on.

BONUS VIDEO: