ĆUTA RAFALNO PO JEREMIĆU: Blate me javno, a privatno mi se dive (VIDEO)


IZVOR: Republika - 14.09.2021 | 07:00


Tokom gostovanja u emisiji na TV Nova, koja je pod uređivačkom politikom Dragana Đilasa, Aleksandar Jovanović Ćuta, samozvani vođa pokreta “Odbranimo reke Stare planine” opleo je po predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću.

Foto: twitter.com/printscreen

Ćuta odgovorio na brutalne napade od strane opozicije

Voditeljka je upitala Ćutu zbog čega Miroslavu Aleksiću iz Narodne stranke nije bilo dozvoljeno da se obrati u subotu na skupu, kada drugim opozicionim političarima jeste i ko je odlučivao o tome.

On je odgovorio da brutalan napad na njega od strane članova opozicije traje dva meseca.

Odlučivao sam ja i ljudi koji su inicirali organizaciju ovog skupa. Dakle, dva meseca traje brutalan napad na mene, da sam osnovao SNS, da sam Vučićeva hulja. Govorim o onome što dolazi od Vuka Jeremića i njegovih potpredsednika. Ja pozovem svakog ko je pričao javno o meni da to privatno raspravimo, na telefon. Kada ga pitam što to govorite o meni, a on kaže da je tako čuo. Javno me lepe i blate da radim za Vučića, a privatno mi se dive. Meni je mnogo važnije šta o meni govori što radimo, a ne šta misli Vuk Jeremić. Zašto nije pozvan gospodin Aleksić? Zato što on nije bio naš izbor – rekao je Ćuta.