ŠTA JE BER GRILS RADIO NA STAROJ PLANINI: Visio na litici, JEO CRVE, a OVO mu je bilo najukusnije!


IZVOR: Republika - 13.07.2021 | 16:24


Najpoznatiji avanturista na planeti Ber Grils posetio je Srbiju kako bi snimio materijal za svoju emisiju "U divljini sa Berom Grilsom". Boravio je pet dana, a VD direktora JP Stara planina Goran Karadžić je gostujući u Jutarnjem programu RTS-a otkrio detalje njegovog boravka u našoj zemlji.

Foto: Instagram

Ber Grils

Ber Grils je na Staroj planini boravio pet dana, a kako kaže v. d. direktora JP "Stara planina" Goran Karadžić, bivši SAS-ovac vrlo je pristupačna i prirodna osoba bez kompleksa... Međutim, ne voli da gubi vreme slikajući se, osim sa decom.

- Važna je i uloga Novaka Đokovića. Tog dana kada je odlazio i kada smo razgovarali, pitao me je za rezultat teniskog meča... - rekao je Karadžić za RTS.

VD direktora JP Stara planina objasnio je da je Grils bio na  teško dostupnim lokacijama tokom snimanja, kao i to da je koristio helikopter.

Foto: printscreen/RTS

Goran Karadžić o Grilsu

Kako kaže, svetski poznatom avanturisti dopala se peglana kobasica.

- On je dolazio par kilograma mršaviji, drugačije se kretao, drugačiji se vraćao. Oduševljen je time što je jeo, a kod nas na Staroj planini se dobro jede. Dopala mu se peglana kobasica - rekao je Karadžić.

Ber Grils je i tokom boravka u Srbiji jeo crve.

- Mislim da ćemo u tim emisijama videti malo ekstremnije stvari jer on to forsira, kao što je Babin zub, i uopšte te vence, Midžor je specifičan jer je litica prema Bugarskoj i svi ti vodopadi i kladenci... Jeo je crve... Jedva čekam da to vidim - rekao je direktor JP "Stara planina".

Grils je napustio lokaciju, a ekipa je ostala na Staroj planini kako bi završila preostale obaveze i pripremila što bolji materijal za budući serijal popularnog avanturiste.