FDN SLAVI ROĐENDAN! Upišite ili nastavite studiranje već od 900 evra!


IZVOR: Republika - 28.06.2021 | 12:10


Studirajte u najsavremenijim uslovima u najmodernije opremljenom prostoru na Novom Beogradu.

Foto: Promo foto

Studijski programi na Fakultetu društvenih nauka (FDN) predstavljaju integralnu celinu određenih društvenih, ekonomskih, pravnih i komunikoloških naučnih disciplina u kojoj sinergija pojedinačnih disciplina rezultira u dodatoj vrednosti, novim i inoviranim znanjima i kompetencijama.  Obrazovni programi objedinjuju najnovija interdisciplinarna saznanja u područjima ekonomije i digitalnih medija i komunikacija neophodnih za profesionalnu karijeru budućih diplomiranih ekonomista i komunikologa.


Studijski program Ekonomija podrazumeva da studenti ovladaju različitim disciplinama iz oblasti ekonomije, marketinga, finansija, digitalne ekonomije, ljudskih resursa i organizacije, odnosno steknu znanja i kompetencije u skladu sa savremenim metodama i standardima u uslovima globalizacije i digitalizacije privrede, tržišta i kapitala.

Foto: Promo foto

Studijski program Digitalnih medija i komunikacija je kvalitetan odgovor na eru digitalizacije u ovom segmentu ljudskih aktivnosti. Program pruža studentima mogućnost da steknu znanje i kompetencije za uspešno oblikovanje informacija, ideja, mišljenja i različitih sadržaja koji su namenjeni velikom broju korisnika.

Tokom studiranja na Fakultetu društvenih nauka imaćete priliku da se obrazujete po najatraktivnijim i najpopularnijim studijskim programima. Savremena online platforma sa celokupnim materijalom za učenje vam je stalno dostupna, a praksu ćete obavljati u najboljim medijskim i privrednim organizacijama.

Foto: Promo foto

Fakultet društvenih nauka je odličan izbor ako ste zaposleni budući da je studiranje tokom rada potpuno usklađeno sa vašim poslovnim obavezama.

Informacije o studijskim programima na koje možete ostvariti rođendanski popust tokom juna pronađite OVDE.

Prijavite se na vreme jer je broj slobodnih meste po rođendanskim uslovima ograničena na 10 po studijskom programu.