Jahorini priznanje "Zvezda turizma"


IZVOR: Republika - 18.09.2020 | 14:38


Olimpijski centar "Jahorina" dobitnik je priznanja "Zvezda turizma" za 2019. godinu. Priznanje od strane Privredne komore Federacije BiH ovom centru uručeno je na sajmu ekologije i turizma u Lukavcu i to za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga. Jahorina je prepoznata kao istaknuti planinski centar koji svojom letnjom i zimskom ponudom postavlja nove standarde i svakodnevno izaziva interesovanje sve većeg broja posetilaca.

Foto: Promo foto

Dejan Ljevnaic, direktor OC Jahorina

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić istakao je:

- Velika nam je čast i zadovoljstvo biti dobitnik jednog ovakvog priznanja. Doprinos za unapređenje turizma i podizanje kvaliteta turitičkih usluga definitivno pripada svakom zaposlenom u Olimpijskom centru Jahorina. Tokom prethodne godine realizovali smo veoma uspešnu i zimsku i letnju sezonu, a uz sve to i mnoštvo događaja i novih investicija. Srećan sam jer se predan rad i zalaganje ceni i prepoznaje što potvrđuje i ovo priznanje.

Iako se kalendarski bliži kraju, leto na Jahorini još uvek traje, a predstojeći vikend obeležiće interesantan događaj u saradnji sa kompanijom Molson Coors „Ludi promo vikend“. Svi posetioci Jahorine će pored druženja i popusta u Olimpijskom baru moći da uživaju u letnjim sadržajima koji će biti dostupni sa 30 odsto popusta.

Foto: Promo foto

Iz ovog centra su takođe najavili i pretprodaju ski karata koja će krenuti od 1. oktobra i trajaće mesec dana. Popust na ski karte će iznositi 15 odsto i kupovina će biti moguća na prodajnim mestima na Jahorini ali i putem webshopa. Pored niže cene ski karata ranija kupovina je poželjna i zbog zaobilaska čekanja u redu i gužvi na prodajnim mestima. Savet svima je da planiraju svoj zimski odmor na vreme i uživaju u pogodnostima koje nudi olimpijska planina Jahorina.