Radovi od petlje Mali Požarevac do petlje Umčari: Evo kako će se odvijati saobraćaj do 14. oktobra!


IZVOR: Tanjug, Republika - 12.09.2020 | 17:08


JP "Putevi Srbije" saopštili su večeras da će se od 14. septembra do 14. oktobra izvoditi radovi na sanaciji kolovoza na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici petlja ,,Mali Požarevac“ - petlja "Umčari".

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

U zoni radova, kolovozna traka smera Niš - Beograd biće zatvorena za saobraćaj, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom trakom suprotnog smera (Beograd-Niš).

Smer Beograd - Niš: za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom trakom.


Od 14. septembra do 15. septembra biće preusmeren saobraćaj zbog radova na sanaciji deformisanih ivičnjaka, na delu državnog puta I A reda broj 1, deonica petlja ,,Vrčin“ - petlja "Mali Požarevac“, u okviru radova na rehabilitaciji kolovoza.

Saobraćaj u smeru Niš - Beograd će se odvijati preticajnom i voznom saobraćajnom trakom, a za saobraćaj će biti zatvorena traka za spora vozila.

 
$bp("Brid_99929978", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"234"});


"Putevi Srbije“ navode i da će od 15. septembra do 31. oktobra biti obustavljen saobraćaj na državnom putu IB reda broj 39, deonica Sadikov Bunar - Blato, zbog radova na pojačanom održavanju.

Kompletan saobraćaj će biti preusmeren na državni put I B reda broj 428, Sadikov Bunar - Bela Palanka i dalje na držani put II A broj 223, Bela Palanka - Donji Striževac.

Od 14. septembra do 16. septembra , u periodu od 07.00 do 17.00 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju državnog puta I B reda broj 18, na deonici Zrenjanin - Sutjeska.

Saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama na autoputevima Republike Srbije.