Pa SRAM VAS BILO BAGRO: Đilasov medij pakuje aferu Siniši Malom


IZVOR: Republika - 10.09.2020 | 06:15


Tajkunski mediji Dragana Đilasa, optužili pogrešnog čoveka sam oda bi konstruisali aferu da iza svega stoji ministar finansija Sinia Mali.

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Siniša Mali

- Apsolutna je neistina da sam ikada na bilo kakav način bio povezan sa firmama Marera Properties, VODICBG.COM DOO Beograd, niti sa Društvom za trgovinu, turizam i usluge DE. FAKTO PLUS DOO, dakle ni u svojstvu direkrora, niti na bilo koji drugi način - govorio je Miloš Lalić, neopravdano optuženi od strane opozicionog medija, uz nastavak obrazloženja:

- U Ministarstvu finansija radim od februara 2019. godine, kao što je i navedeno na mom LinkedIn profilu, a što su pojedini mediji iskoristili kako bi me povezali sa pomenutim firmama.

Foto: printscreen

Sramni napadi

- Reč je o očiglednoj zameni identiteta sa nekim drugim, sa kim me povezuje jedino ime i prezime, a što se lako može utvrditi uvidom u registar Agencije za privredne registre. Dakle, moj matični broj i drugi lični podaci nisu podaci lica koje se pominje u navedenom registru poentirao je Lalić.

Foto: printscreen

Sramni napadi


- Radim u Sektoru za budžetsku inspekciju, koji je jedan od 14 sektora u Ministarstvu finansija, kao jedan od oko 500 zaposlenih u tom ministarstvu. Dakle, aposlutno je reč o lažnoj vesti. Posvećen sam svom poslu, koji nema nikakve veze sa navedenim privatnim poslovima i firmama.

Marera Properties doo je u vlasništvu Marera Real Estate-a koja je u vlasništvu gospodina Zubrilina. Kompaniju Vladimira Zubrilina je ‘Forbes magazin’ ocenio kao jednu od najuspešnijih i najdinamičnijih kada je reč o komercijalnim nekretninama.