Jedini cilj Boška Obradovića, je napad na Aleksandra Vučića: Svaki dan, svim sredstvima i na svakom mestu!


IZVOR: Republika - 24.04.2020 | 11:29


Visoki funkcioner Srspke napredne Stranke Aleksandar Mirković odgovorio je na kritike upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučić saopštenjem za javnost.

Foto: Tanjug/Montaža

Foto: Ilustracija

Nastavlja se besomučna kampanja od strane Boška Obradovića, koji po ko zna koji put iznosi besmislene i lažne informacije i pokušava, sada već očajnički, da napravi štetu Aleksandru Vučiću ali i državnim organima koji su u funkciji odbrane od epidemije virusa. 

- U moru nesuvišnih izjava koje je Obradović danas izneo jasno se vidi da je njegova jedina želja dolazak na vlast u Srbiji, po svaku cenu, ali bez izbora i podrške građana.

Odatle dolaze njegovi svakodnevni vapaji za formiranjem nekakve tehničke ili prelazne Vlade. Verovatno da je svestan da na izborima nema nikakve šanse i da su građani odavno prozreli njegovu politiku ispraznih fraza i floskula koje neprekidno ponavlja, pa pretenduje da bez izbora on i njegov nalogodavac Đilas dođu na vlast.

Licemerno je kada Obradović govori o predizbornoj kampanji i to u trenucima kada je država čitav svoj aparat i apsolutno sve resurse stavila u službu sprečavanja širenja epidemije i otklanjanja posledica po privredu i građane, dok upravo on i njegovi kompanjoni iz Đilasovog Saveza za Srbiju koriste vanredno stanje u dnevnopolitičke svrhe sa samo jednim ciljem - napad na Aleksandra Vučića, svaki dan, svim sredstvima i na svakom mestu.

U moru svakodnevnih laži imamo i onu o migrantima, koja je toliko puta demantovana i jedina istina je da ne postoji nijedan Sporazum između Austrije i Srbije o vraćanju migranata na našu teritoriju, kao što nikada, nijedan migrant nije vraćen iz Austrije. Svi Boškovi navodi o migrantima su apsolutna laž, kao i sve drugo što govori.

Žalosno je kada Boško Obradović pokušava da zloupotrebljava čak i Novaka Đokovića i da politizuje temu o kojoj ne zna apsolutno ništa - navodi se u saopštenju Srpske napredne stranke