Tadić da se pokrije ušima i da ćuti: Vučić je za nedelju dana uradio više, nego on za 12 godina!


IZVOR: Tanjug, republika.rs - 23.03.2020 | 08:11


Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas da je predsednik Aleksandar Vučić za dve nedelje krize obezbedio više respiratora nego bivši predsednik Boris Tadić za 12 godina vlasti.

Foto: youtube.com/ Novo jutro

Aleksandar Vulin

- Boris Tadić misli da u Srbiji nije epidemija koronavirusa već demencije. Tadić napada Vučića da je ''prisvojio krizu''. Vučić je prisvojio samo pravo da neprekidno radi i da u najtežim vremenima preuzima svu odgovornost, sve ono što Tadić nikada nije činio.

Tadić misli da smo svi zaboravili kako je u vreme poplava proveravao da li kokoške dobijaju bensedine i da je 2009. godine u Srbiji od gripa umrlo 137 ljudi - rekao je Vulin, koji je i predsednik Pokreta socijalista.

Vulin je naveo da je Tadić sa Draganom Ðilasom vladao 12 godina i da za to vreme, kako navodi, nije ostavio "hiljade respiratora, obnovljene bolnice, moćnu privredu, prijatelje ni zemlju koja ima ugled u svetu".

- Bivši ministar odbrane, bivši vrhovni komandant nije nam ostavio ni pune magacine u vojsci, ni uniforme, ni opremu. Vučić je za dve nedelje krize obezbedio više respiratora nego Tadić za 12 godina vlasti. Za Tadića je bolje da se priključi volonterima koji brinu o našim starijim sugrađanima. Neće imati vremena za tvitovanje, ali će upoznati ljude koji rade - poručio je Vulin.