Poklanjamo dodatak Penzioner: Kompletan vodič kako preživeti koronavirus


IZVOR: Republika - 17.03.2020 | 20:15


Našim dragim čitaocima uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak Penzioner. Zato što mislimo na naše drage starije sugrađanje, u našem dodatku dobijate kompletan vodič kako se treba ponašati dok traje pandemija koronavirusom.

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Saznajte sve o tome kako se na najbolji način izboriti sa strahom koji se javlja u ovakvim situacijama, i šta možete da uradite kako bi očuvali svoje mentalno zdravlje.

Saveti o tome kako da najlakše prebrodite život u izolaciji. Koje su prednosti ovakvog načina života i kako ih na najbolji način iskoristiti.

U našem dodatku donosimo vam i zanimljivu priču o dečaku Milošu Radanoviću, koji je sa samo 12 godina pokrenuo sopstveni biznis gajeći u svojim usevima limun, voće koje je neobično za uzgoj na našem podneblju.

U vreme vanrednog stanja i pandemije koronavirusom, Luka Petković iz Čačka je primer koji pokazuje kako i u teškim situacijama čovek može biti human.

Sve ove priče, kao i još puno korisnih informacija možete pronaći u dodatku Penzioner koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana dodatka Penzioner za 18. mart 2020. godine