Zabole me guz*ca što ne znaju za kontraceptivne pilule: Ovaj status o porodici sa sedmoro dece izazvao je detonaciju na mrežama


IZVOR: Republika - 21.01.2020 | 17:20


Vest da je Kragujevčanka Ana Spasić (36), diplomirana ekonomistkinja, postala majka po sedmi put izazvala je salve reakcija na Tviteru, ponajviše zahvaljujući komentaru korisnice ove društvene mreže koja se potpisuje kao "Sofče Sofče".

Foto: tvitter.com/Goran Davidović

Spasići sa decom

Naime, ona je ničim izazvano "osula drvlje i kamenje" na porodicu Spasić zbog broja dece koju imaju (?!), ali joj se sve vratilo kao bumerang pošto se i sama našla na meti tviteraša.

- Apsolutno me zabole guzica što ne zna za kontraceptivne pilule i što su oboje nesposobni da rade nešto drugo i obogate se. Ko im jebe mamu. Apsolutno nas zabole za vaše kredite jer vas niko nije terao. Njeno ime je nebitno, zvaćemo je rađalica. Plata od države? Za šta bre? - napisala je ona na Tviteru, nakon čega su usledile oštre reakcije.

 

-Žalosno je da tako lepa devojka ima takav stav o rađanju uopšte i o rađanju Srba. Moja baka s jedne strane je bila 7.od 8 dece,deda 5.od 5,drugi 4. od 4 i 1. od 5. Ja tebi želim da imaš petoro i da promeniš stav, tj da ako ne možeš da kažeš nešto lepo na ovakve pojave ne kažeš ništa - odgovorio joj je jedan od tviteraša.

 

 

 

 

 

- Ovde niko nije slucajno zatrudnio, niti ko traži pomoć drzave, da bi bilo potrebne za jedan ovakakav jadan i besmislen stav (tvit). Ovi roditelji su ponosni na svoju decu. Svaka napredna drzava daje finansijsku podršku kako bi roditelji obezbedili deci kvalitetniji život - navela je druga tviterašica.