Kuvamo sa Anabelom: Eksplozija ukusa na tanjiru


IZVOR: Republika - 17.10.2019 | 19:15


Svakog četvrtka uz štampano izdanje Srpskog telegrafa pokupite svoj "najukusniji" dodatak Srpski kuvar!

Specijalni gost najnovijeg broja srpskog kuvara je Anabela Bukva koja važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi!

Pokušali smo od nje da izvučemo recepte, kako za izgled, tako i za hranu!

Kako da spremate pečurke?

Znate li baš sve načine na koje možete spremiti ove gljive?

Koja je kalorijska vrednost pečurki?

Probajte musaku od tikvica i suncokreta.

Piletina u umaku od mandarina.

Karamelizovane nektarine u grčkom jogurtu i medu.

Dezert! Praline punjene suncokretom!

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja, kao i veliki broj recepara čitajte u "najukusnijem" dodatku i na portalu Republika.

Foto: Srpski telegraf

Srpski kuvar 18. oktobar 2019.