"UŽAS JE BLAGA REČ" DOSTAVLJAČ IZ NIŠA PLJUJE NA PICU PRE ISPORUKE! Pogledajte snimak koji je RAZBESNEO SRBE! (VIDEO)


IZVOR: Republika/D.B. - 30.03.2024 | 10:41


Sledeći put ćete dobro razmisliti pre poručivanja.

Foto: https://www.instagram.com/sav_taj_ludi_balkan/
"UŽAS JE BLAGA REČ" DOSTAVLJAČ IZ NIŠA PLJUJE NA PICU PRE ISPORUKE! Pogledajte snimak koji je RAZBESNEO SRBE! (VIDEO)

Na društvenim mrežama se širi snimak jednog dostavljača hrane u Nišu, koji je izazvao brojne reakcije zbog navodnog pljuvanja po pizzi koju je trebalo da dostavi. Snimak, nastao 26. marta ove godine nešto pre 22 sata, prikazuje muškarca kako nosi picu u liftu zgrade, a zatim je otvara i pljuje po njoj.

Reakcije javnosti

Ovaj skandalozni snimak izazvao je burne reakcije među korisnicima društvenih mreža. Mnogi su izrazili svoju zgroženost i odlučnost da više neće poručivati hranu od određene dostavne službe. Komentari ispod videa odražavaju ogorčenje i nevericu, uz izjave poput "Nadam se da će dobiti otkaz" i "Ovaj narod nije dno, nego je ispod dna".

 

 


Jedan korisnik je čak podelio svoje iskustvo sa sličnim neprihvatljivim ponašanjem dostavljača, navodeći da je video situaciju u kojoj je dostavljač sedeo u kolima, skidao sastojke sa pizze prstima i jeo ih.

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju i osudu javnosti, ističući važnost higijenskih standarda i poverenja u usluge dostave hrane.

Reakcija nadležnih

Do trenutka pisanja ovog teksta, nadležne institucije nisu se oglasile povodom ovog slučaja. Međutim, s obzirom na masovnu reakciju javnosti, očekuje se da će biti preduzete odgovarajuće mere kako bi se istražila situacija i sprečilo slično ponašanje u budućnosti.


Skandalozni snimak dostavljača hrane u Nišu koji navodno pljuje na picu izazvao je ogorčenje i zabrinutost među građanima. Ovaj slučaj naglašava važnost poštovanja higijenskih standarda u industriji dostave hrane i potrebu za adekvatnim merama kako bi se osigurala kvalitetna i bezbedna usluga za potrošače.

 

 

BONUS VIDEO: