"ŠTA JE OVDE LUKS? PLASTIČNA ZAVESA ILI TO ŠTO NEMA TV?" Okačio oglas za stan na Banovom Brdu pa probudio GNEV korisnika mreža: SVE SE USIJALO! (FOTO)


IZVOR: Republika/D.B. - 09.03.2024 | 06:53


Pojedini korisnici su izrazili svoje mišljenje o ceni i opremljenosti stanova, ističući da iznajmljivači naplaćuju i do 700 evra mesečno za stanove koji nisu vredni te sume.

Foto: Shutterstock
"ŠTA JE OVDE LUKS? PLASTIČNA ZAVESA ILI TO ŠTO NEMA TV?" Okačio oglas za stan na Banovom Brdu pa probudio GNEV korisnika mreža: SVE SE USIJALO! (FOTO)

Pojedini stanodavci izdaju stanove koji su daleko od luksuznih, iako u oglasima tvrde suprotno. Na stranici "Izdavanje stanova - Beograd" pojavio se oglas za stan kod Ada Mola, navodeći da je reč o lepom, sređenom, luksuznom stanu koji je odmah useljiv, po ceni od 600 evra mesečno. Međutim, korisnici su izrazili revolt zbog takvih oglasa, ističući da stanovi ne ispunjavaju kriterijume luksuza, i da su cene izdavanja nerealno visoke.

Foto: facebook printscreen

 

 


Reakcije korisnika na oglas

Jedan od komentara istakao je da bi jedina luksuzna stvar u tom stanu mogla biti istoimena radio stanica koja bi se puštala. Drugi korisnik je upotrebio ironiju, ističući da je ljudski bezobrazluk bezgraničan, s obzirom na to da se stanovi sa plastičnom zavesom u kadi reklamiraju kao luksuzni.

Stav korisnika o ceni i opremljenosti stanova

Pojedini korisnici su izrazili svoje mišljenje o ceni i opremljenosti stanova, ističući da iznajmljivači naplaćuju i do 700 evra mesečno za stanove koji nisu vredni te sume. Korisnici su se osvrnuli na nedostatak luksuza, navodeći primere kao što su plastične zavese u kadi, nedostatak klupskog stola i drugih osnovnih stvari koje bi trebalo da budu prisutne u luksuznom stanu.


Ovi slučajevi ukazuju na problem neusklađenosti između stvarnog stanja stanova koji se izdaju i njihovog opisa u oglasima, kao i na previsoke cene iznajmljivanja u odnosu na kvalitet stanova. Revoltirani korisnici ističu da je neophodno da se preduzmu određeni koraci kako bi se sprečila zloupotreba oglašavanja i zaštitila prava zakupaca.

BONUS VIDEO: