MLADA OTVORENO REKLA GOSTIMA ŠTA DA JOJ POKLONE: "Nisam je videla godinama a onda se usudila OVO da mi traži"!


IZVOR: M.O. - 21.06.2023 | 14:00


Iako bi mnogi gosti bili srećniji kada bi im se otvoreno reklo šta da donesu, ova žena je ipak smatrala da je to previše.

Foto: Unsplash/ Chip Vincent
MLADA OTVORENO REKLA GOSTIMA ŠTA DA JOJ POKLONE: "Nisam je videla godinama a onda se usudila OVO da mi traži"!

Kada dođe sezona venčanja, svi se raspravljaju o sumi novca koja bi se trebala staviti u kovertu. Dok sada sve više postoje i oni mladenci koji otvoreno zamole za određeni iznos. 

Možda bi to mnogim gostima "skratilo muke", ali ne i onima koji s mladencima nisu godinama u kontaktu. To se dogodilo jednoj devojci koja je sve detalje otkrila na Redditu.

Foto: Shutterstock

Zabrinuta žena u venčanici.

 

Požalila se da je dobila poruku od prijateljice koju nije videla više od deset godina. Poslednji put su se čuli 2009. godine, a ona je bila iznenađena kada ju je kontaktirao preko Fejsbuka. Obavestila ju je da se udaje i da štedi novac za egzotično odredište gde će ona i njen suprug provesti medeni mesec.


Devojka je otkrila da joj je buduća mlada rekla da ne može da je pozove na venčanje, ali da može da učestvuje u "donaciji za medeni mesec". Zatim ju je zamolila da joj pošalje 300 evra za venčanje.

- Nisam je videla niti razgovarala sa njom više od deset godina, mislila sam da je to nasumična poruka -, napisala je ona i dodala da su se i u školi družili samo površno.


- Odgovorila sam da joj čestitam i da sam u njihovo ime donirala u dobrotvorne svrhe -  otkrila je žena čiji je potez naišao na pohvale velikog broja ljudi. Ljudi smatraju da je takav zahtev pohlepan i glup i da se ne može od nekoga tražiti poklon ako ta osoba nije pozvana na svadbu.

BONUS VIDEO: