SJAJNE VESTI ZA BEOGRAĐANE! Gradonačelnik Šapić najavio: Radovi na putevima od sada noću! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 11.09.2022 | 10:53


Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najavio je da će uskoro postati praksa da se radovi na putevima prestonica obavljaju noću.

Foto: Tanjug/Info tim SNS
SJAJNE VESTI ZA BEOGRAĐANE! Gradonačelnik Šapić najavio: Radovi na putevima od sada noću! (VIDEO)

Tako se radi u svim civilizovanim zemljama, napomenuo je Šapić i rekao da će se ovom praksom, ali i radom subotom i nedeljom, poboljšati kvalitet života građana Beograda i ubrzati radovi.

- Sva naša javna preduzeća, pre svega mislim na Beograd put, svi naši izvođači i podizvođači, kada god je to moguće, rade noći, subotom i nedeljom - istakao je gradonačelnik i dodao da se to ne odnosi na one radove koji ne smeju da se prekidaju.

 

 

Beograđani moraju da imaju prioritet i učinićemo sve što je potrebno da rasteretimo gužve u saobraćaju pa čak i kad su ovakvi radovi u pitanju. Pokušaćemo i da u jutarnjim i popodnevnim špicevima izbegavamo takve radove kada god to bude bilo moguće i u te svrhe ćemo imati posebnu komisiju u Sekretarijatu za saobraćaj koja će raditi na organizaciji gradilišta kako bi ljudima u tom delu grada gde se radovi obavljaju, olakšali funkcionisanje dok se radovi ne završe - rekao je Šapić.

BONUS VIDEO: