KULTURNO-ZABAVNI PROGRAM ZA NAJMLAĐE U AVGUSTU ,,DEČIJE LETNjE IGRE“ NA SAVSKOM VENCU


IZVOR: Republika - 03.08.2022 | 11:25


Opština Savski venac i ovog avgusta organizuje kulturno-umetnički i zabavni program za najmlađe u okviru manifestacije ,,Dečije letnje igre“.

Foto: Gradska opština Savski venac
KULTURNO-ZABAVNI PROGRAM ZA NAJMLAĐE U AVGUSTU ,,DEČIJE LETNjE IGRE“ NA SAVSKOM VENCU

Manifestacija će se održavati svake subote i nedelje u avgustu u Topčiderskom parku na platou ispred Konaka kneza Miloša sa početkom  od 16 časova. Otvaranje manifestacije je u subotu, 6.avgusta. 

Celokupni program je besplatan, a najmlađi će moći da uživaju, druže se i zabave uz mađioničare, klovnove, maskote, predstave, sportske i umetničke zabave i radionice koje će voditi animatori. 

Foto: Gradska opština Savski venac

 

Opština Savski venac poziva mališane da dođu na ,,Dečije letnje igre“ gde će upoznati nove drugare, steći nove veštine i dobro se zabaviti uz kvalitetno provedeno vreme. 

Opština Savski venac veliku pažnju posvećuje najmlađim sugrađanima i zato organizuje kulturno-umetničke kao i zabavne manifestacije tokom cele godine. Upravo jedna takva manifestacija su ,,Dečije letnje igre“ koje se sada već tradicionalno održavaju svakog avgusta u Topčiderskom parku. Svake godine, desetine mališana uživaju i zabavljaju se kroz interaktivan program koji se organizuje u sklopu manifestacije. Tom prilikom, kroz plesne, likovne, sportske i ostale radionice stiču nove veštine i razvijaju kreativnost.

BONUS VIDEO: