DA LI JE OVO NOVI BEOGRADSKI FANTOM? Kamere uhvatile automobil koji driftuje u kružnom toku na Novom Beogradu! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 30.07.2022 | 21:29


Gradske kamere na Novom Beogradu zabeležile su scenu poput one na filmu. "Beogradski fantom" se vratio! Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se spektakl tajanstvenog vozača.

Foto: printskrin/instagram/192_rs
DA LI JE OVO NOVI BEOGRADSKI FANTOM? Kamere uhvatile automobil koji driftuje u kružnom toku na Novom Beogradu! (VIDEO)

Nije poznato ko je osoba koja upravlja vozilom, ali jasno je izvodio istu predstavu kao i čuveni "fantom". On je napravio krug na kružnom toku na Novom Beogradu i to ne običan krug, već se okretao pod ručnom.

Tokom sedamdesetih godina glavna atrakcija u Beogradu bio je Vlada Vasiljević, a mnogi bi sada rekli da se vratio, samo što ovoga puta ne vozi beli "porše targa 911 s" kao davne 1979. godine, već neki drugi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Najčešća ruta beogradskog mangupa Vlade, bila je od Bulevara revolucije, današnjeg Bulevara kralja Aleksandra, pa preko Ulice Borisa Kidriča, današnjom Beogradskom, do Slavije na kojoj su ga čekale publika i policija, a omiljena lokacija ovih "novih fantoma" su očigledno razni kružni tokovi u Beogradu.

Mnogi žele da postanu prava senzacija u očima građana poput čuvenog Vasiljevića, pa se trude da ga stignu ali i prestignu u vratolomijama koje izvode.

Nije poznato da li je ovaj naslednik Fantoma zaista inspirisan svojim prethdnikom, ali definitivno je uspeo da sve one koji se sećaju njegovih vratolomija uživaju u klipu i prisete se Vladinog avanturističkog duha, prkosa i egzibicionizma.

Samo neki od komentara koji se nalaze ispod videa na društvenim mrežama glase: "Svaka čast momku", "To majstore znaš zanat", "Bravo za majstora".

Ma koliko nekome delovao zanimljivo, ipak ovaj vozač je ugrozio druge učesnike u saobraćaju. Posebno je opasno to što je ovakve vratolomije izvodio po mokrom kolovozu. Ne smemo ni da zamislimo šta bi se dogodilo da drugi vozači nisu bili prisebni i uspeli da izbegnu stravičan sudar. Setimo se samo koliko je mladih samo od početka godine poginulo u saobraćajnih nesrećama, piše Blic.

BONUS VIDEO: