VESIĆ SA GRAĐANIMA SURČINA: Čini me srećnim da građani vide da je naophodno imati jedinstvenu politiku


IZVOR: Republika - 25.03.2022 | 20:27


Večeras je zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, proveo prijatno veče u druženju sa predstavnicima udruženja građana opštine Surčin.

Foto: facebook.com/Goran Vesić
VESIĆ SA GRAĐANIMA SURČINA: Čini me srećnim da građani vide da je naophodno imati jedinstvenu politiku

Druženju su prisustvovali, predstavnici udruženja građana, predstavnici predškolskih ustanova, mesnih zajednica, doma zdravlja, privrednici, policijske stanice, sveštena lica, predstavnici centra za socijalni rad i uprave javnih prihoda.

Vesić je sa prisutnima pričao o tome šta je sve urađeno i šta još može da se uradi. 

Zaključeno je da je opština Surčin, opština koja se najviše razvija i koja će se tek razvijati.

- Večeras u Surčinu smo imali sastanak sa ljudima koji vode različite organizacije, od lovačkih udruženja do ne vladinih organizacija, predstavnika crkve, predstavnika manjina i svih onih koji čine društvo u Surčinu.
To su ljudi koji okupljaju ljude po različitim osnovama i različitim interesovanjima, za koje opština Surčin i grad Beograd čine uvek nešto dodatno.
Ono što me čini srećnim je to što svi oni vide da je neophodno da imamo jedinstvenu politiku i opština i grad i Republika i da samo tako možemo da razvijemo i Surčin i Beograd.
Ovo druženje je prilika gde možemo da pokažemo poštovanje prema njima koji rade za naše društvo, i sa druge strane da oni mogu da vide da u nama kao predstavnicima vlasti imaju podršku za svoje projekte koji su od interesa za Surčin a i za Beograd. 
Samo tako možemo naš grad učiniti boljim - istakao je Vesić.