KAO DA JE GUBAV! Đilas sam k'o panj: Tajkun vrbuje redom, NA SVAKOM MESTU DOBIO NOGU!


IZVOR: Republika - 13.01.2022 | 09:23


Lider tajkunske opozicije Dragan Đilas muči muku da nađe kandidata za predstojeće predsedničke izbore zakazane za 3. april.

Foto: Tanjug/T. VALIČ
KAO DA JE GUBAV! Đilas sam k'o panj: Tajkun vrbuje redom, NA SVAKOM MESTU DOBIO NOGU!

Svestan niskog rejtinga u biračkom telu, iako lažnim istraživanjima pokušava da promeni sliku o sebi u narodu, Đilas na sve načine pokušava da pronađe kandidata koji bi mogao da parira Srpskoj naprednoj stranci i njenom predsedniku Aleksandru Vučiću.

Ali, džaba! 

Koga god da je do sada pokušao da vrbuje da izađe na megndan Vučiću, na svakom mestu dobio je - nogu!

Foto: Kosovo Online

 

Poslednji u nizu za koga se spekulisalo da bi mogao na crtu predsedniku Vučić je bivši guverner NBS Dejan Šoškić, čovek koji je u narodu ostao upamćen kao neko ko je survao dinar u provaliju, o čemu je Republika već pisala.

Međutim, po svemu sudeći ni od Šoškićeve kandidature nema ništa, što je potvrdila i voditeljka tajkunskog N1, ističući da su Đilasa već odbili i drugi potencijalni kandidati poput Dragana Bjelogrlića i akademika Vladimira Kostića.

 

 

Podsetimo, kao potencijalni kandidati opozicije pod kontrolom Đilasa na predsedničkim izborima pominjali su se i Zdravko Ponoš, Vladeta Janković, Dejan Bodiroga, vladika Grigorije i drugi.