IMA DA SKRCAM 400 EVRA! Proveravali smo koliko će Beograđani potrošiti za Novu godinu: GOSPOĐA NAPRAVILA HIT RAČUNICU! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 20.12.2021 | 15:03


Ostalo je još samo deset dana do Nove godine!

Foto: Republika.rs
IMA DA SKRCAM 400 EVRA! Proveravali smo koliko će Beograđani potrošiti za Novu godinu: GOSPOĐA NAPRAVILA HIT RAČUNICU! (VIDEO)

Portal Republika.rs napravio je mini-anketu u centru Beograda, a građane smo pitali koliko novca planiraju da utroše za doček 31. decembra.

- Ne planiramo da idemo nigde, s obzirom na situaciju - rekle su devojke koje smo zatekli u Knez Mihailovoj ulici u centru Beograda.

Kako su navele, ne planiraju da potroše više od 5.000 dinara za veče, a ukupno 10.000 dinara, uključujući i poklone za najdraže.

Jedna gospođa, sa druge strane, biće baš široke ruke.

Ona je istakla da će za noć i poklone potrošiti 400 evra!

Foto: Republika

 

 

- Samo za noć i za poklone 400 evra. Imam veliku familiju, tri unuke. Svakom po malo, i dok kupite hranu koja je jako skupa, a voli se nešto bolje pojesti, to je to - navela je gospođa, koja je čak i izračunala da joj tačno treba 400 evra za sve potrepštine.

Neki pak smatraju da novac ne igra ključnu ulogu, već želja i pažnja.

- Poklon mora da bude simboličan. Nije fora ako košta puno, već je poenta da vaš gest neko zapamti - objasnila je jedna devojka svoje planove.

Šta su nam još rekli Beograđani, pogledajte u snimku na početku teksta.

BONUS VIDEO: