PINK TELEVIZIJA POKREĆE TUŽBU PROTIV MILJANE: Kulićeva će doživeti BANKROT, Mitrovićima duguje OGROMNE PARE! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 08.12.2021 | 11:48


Miljana Kulić drugi put je diskvalifikovana iz rijalitija ,,Zadruga 5", a produkacija je obavestila gledaoce i zadrugare da će od nje potraživati 50. 000 evra.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official
PINK TELEVIZIJA POKREĆE TUŽBU PROTIV MILJANE: Kulićeva će doživeti BANKROT, Mitrovićima duguje OGROMNE PARE! (VIDEO)

Veliki šef doneo je hitnu odluku da Miljana Kulić bude drugi put diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja iz rijalitija ,,Zadruga 5". Naime, Miljana je u ranim jutarnjim satima pretukla njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, te ga je štiklom povredila do te mere da mu je raskrvarila lobanju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola Zadruga

 

Po Kulićevu su došli momci iz obezbeđenja, kako bi je sproveli van kapija, budući da je hitna odluka Velikog šefa da bude diskvalifikovana. Međutim, to nije sve, kako je već bežala sa imanja, televizija Pink će od Kulićeva potraživati na sudu 50. 000 evra, zbog kazne diskvalifikacije, o čemu su svi obavešteni po potpisivanju ugovora. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić diskvalifikovana

 

- Zadrugari, doneli smo odluku da Miljana bude diskalifikovana jer je Zolu udarila dok je spavao. Televizija Pink će potraživati kaznu na osnovu ugovora koji je Miljana potpisala i potraživati 50.000 evra - glasilo je pismo.

Pored diskvalifikacije, Miljana je prethodnih nedelja bacala i lomila u spoljnom kupatilu tuš kabinu, a poznato je da je to strogo novčano kažnjivo. 

Ostaje da vidimo da li će i Zola pokrenuti tužbu protiv Kulićeva zbog povreda koje mu je nanela. 

BONUS VIDEO: