BRANISLAV LEČIĆ BEZ PARDONA O POLITIČKOJ SCENI U SRBIJI: Đilas je uništio je celu opoziciju, Lutovac je njegov stečajni upravnik u DS!


IZVOR: Republika - 09.11.2021 | 08:04


Glumac Branislav Lečić ocenio je gostujući na TV Prva da su optužbe za silovanje koje je protiv njega podnela glumica Danijela Štajnfeld lansirane u trenutku kada se vodila borba za presto u Demokratskoj stranci.

Foto: printscreen

Branislav Lečić u studiju TV Prva

Hajka protiv njega, tvrdi Lečić, pokrenuta je kako bi bio izbačen iz politike.

On je optužio lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa da je uništio opoziciju.

- Đilas je rasturio celu opoziciju. Svi opozicionari nestaju pred Đilasovom ambicijom, on umesto da ujedinjuje, on razjedinjuje - prokomentarisao je Lečić.

Iako se kandidovao za predsednika DS, Lečić tvrdi da nema nikakve političke ambicije.

- Interesuje me nešto mnogo bitnije, a to je da Srbija pronađe ravnotežu između svog demokratskog i nacionlnog osećanja - konstatovao je Lečić, a na dodatno pitanje da li to može da uradi Demokratska stranka s obzirom na to da po istraživanjima javnom mnjenja ima svega 0,2 odsto podrške građana, Lečić je odgovorio:

- Naravno da DS ne može da pređe cenzus, ne sa Đilasovim stečajnim upravnikom Zoranom Lutovcem. Ne sa Lutovcem koga Đilas drži pri nozi - podvukao je Lečić.

On je naveo da se cela afera sa Danijelom Štajnfeld pokrenuta kako bi se on diskreditovao i izbacio iz političkog života.

- Niko iz tih medija koji su pokrenuli hajku, Nove, N1, Danasa, niko me posle svega nije ni pozvao da se izvini - rekao je Lečić.